ONLINE DATING

Nema nikakvog razloga da na LinkedInu ne pronađete i partnera

07.05.2014 u 14:46

Bionic
Reading

Nova aplikacija za pronalaženje partnera preskače uobičajene upite o radnom iskustvu i karijeri - te odmah ide na ono što je bitno - ljubav. iOS aplikacija LinkedUp! koristi LinkedIn profile kako bi vas spojila s potencijalnim partnerima, ovisno o vašem odabiru

Ako vam LinkedIn već može pomoći u pronalasku posla, zašto to ne bi bilo prošireno i na pronalazak ljubavi? Upravo je to ideja koja leži iza aplikacije koju je osmislio 28-godišnji Max Fischer.


On vjeruje da će rezultati koje aplikacija pronađe putem LinkedIn društvene mreže biti puno kvalitetniji od onih koje se može pronaći na online-dating adresama. LinkedUp! u drugom smislu nema posebnih poveznica s mrežom LinkedIn, a iz potonje kompanije su odbili komentirati aplikaciju.

Iako se aplikacija čini prilično popularnom, Fischer je za WSJ odbio izjaviti koliko preuzimanja LinkedUp! trenutno ima. Aplikacija je 'potiho' ugledala svjetlo dana u Appleovoj trgovini aplikacijama početkom ožujka. Autor je na ideju došao tako što je vidio da ljudi (poslovnu) društvenu mrežu LinkedIn koriste za nešto više od pukog umrežavanja zbog posla.