WEB::INDUSTRIJA 2011 – BESEEN

Nagrađuje se najbolji startUPweb projekt

18.02.2011 u 10:05

Bionic
Reading

Želite pokazati svima kako imate najinovativniji web projekt, web ideju ili poslovni web model? Želite li biti prepoznati od struke i investitora kao kreator inovativnih, profitabilnih i kreativnih poslovnih rješenja? Neka Vam upravo startUPweb 2011 osvijetli put i pruži priliku za afirmaciju na zahtjevnom putu od ideje do tržišta.

Projekt nagrađivanja startUPweb 2011 je namijenjen isključivo novim neafirmiranim web-projektima, mladim web-poduzetnicima, studentima te svim kreativcima. Izrada novih IT projekata danas je postala puno jednostavnija za produkciju, pa tako ima puno uspješnih primjera nastalih u garaži među malim grupama inovatora ili čak pojedincima.

Ove godine će se po prvi puta prije sajma 'Web::Industrija 2011- BeSeen' održati web natječaj (prijave i proces ocjenjivanja će se obavljati putem web platforme) za inovativne web projekte. Žiri će odabrati jedan najbolji i dva odlična start-up-web projekta. Na taj način će najbolji sebi osigurati mjesto za promociju na nadolazećem sajmu 'Web::Industrija 2011 – BeSeen', na koji je samo prošle godine bilo prijavljeno 600 posjetitelja, dok se ove godine očekuje i više, s obzirom na besplatnu ulaznicu, uz obaveznu online prijavu na službenim web stranicama sajma.

Želite li da i Vaš start-up-web projekt budete na popisu prijavljenih koji će se naći na stolu (čitaj: na zaslonu monitora) svih članova žirija? Zato, prijavite se na vrijeme! Ne propustite priliku drugima pokazati ono najbolje što spremate na webu, za neka nova tržišta koja nas čekaju u budućnosti.

Prijave za nominacije za startUPweb 2011 uskoro počinju! Sve promjene pratite na stranici www.webindustrija.com/2011/startUPweb