ADRIA SUMMIT

Masterclass predavanje o Fintech industriji dr. Drage Inđića

01.05.2023 u 19:48

Bionic
Reading

Masterclass predavanje dr. Drage Inđića je sažetak Fintech modula na razini cijelog semestra, gdje svaki dio obuhvaća desetak originalnih slajdova korištenih u nastavi za preko 150 studenata na magistarskom i MBA studiju tijekom tekuće akademske godine

Adria Summit koji se održava od 3. do 7. svibnja u Hrvatskoj i Sloveniji, koncipiran je kao platforma koja povezuje poslovne lidere i stručnjake regije iz različitih industrijskih vertikala, a ima za cilj razmjenu znanja, pozitivnih i negativnih iskustava koja donosi ubrzani tehnološki razvoj.

Uz uobičajene panel diskusije, program će činiti i specijalizirane interaktivne prezentacije, radionice i sesije, uz dodatne formalne i neformalne oblike diskusije. Također, organiziran je i poseban masterclass o fintech industriji, pripremljeno prema jednom od prvih akreditiranih akademskih programa u ovom području u Vellikoj Britaniji. Masterclass će se održati 6. svibnja.

Masterclass predavanje dr. Drage Inđića je sažetak Fintech modula na razini cijelog semestra, gdje svaki dio obuhvaća desetak originalnih slajdova korištenih u nastavi za preko 150 studenata na magistarskom i MBA studiju tijekom tekuće akademske godine.

Dr. Drago Inđić, investicijski stručnjak trenutačno predaje Fintech na nekoliko vodećih britanskih sveučilišta (UCL, Queen Mary University i Warwick Business School). Nakon dugogodišnje karijere u industriji hedge fondova, Drago je postao serijski suosnivač i savjetnik tehnoloških tvrtki diljem Europe.

Za ovaj masterclass možete se prijaviti ovdje, a više informacija o Adria Summitu pročitajte ovdje.