KONFERENCIJE

Završio je Adria Summit 2022: Dvodnevni događaj uobličio raspravu o budućnosti digitalne trgovine

09.05.2022 u 14:23

Bionic
Reading

Adria Summit ispitao je velik broj tema iz pordučja brandinga, logistike, marketinga, tehnologije, budućnosti organizacije rada i suradnje u regiji

Prvi Adria Summit 2022 održan u istarskoj Savudriji službeno je priveden kraju. Kroz dvodnevni događaj koji je uobličio raspravu o budućnosti digitalne trgovine i vizije o digitalnom rastu razmijenilo je preko 400 gostiju uz teme u kojima je sudjelovalo 70 govornika iz 18 država. Rasprave su tijekom VIP Networking Weekenda prerasle u druženje koje je uz sportske aktivnosti, posjet vinskim podrumima i degustacije istarskih delikatesa doprinjeli povezivanju svih sudionika digitalnog ekosustava.

'Jako smo zadovoljni, predavači su bili vrlo kvalitetni. Svakako dolazimo i sljedeće godine' rekao je Branko Dangubić iz firme GameS.

  • +43
Adria Summit 2022 Izvor: Promo fotografije / Autor: Adria Summit 2022

Od Marca Landija koji je vratio Stevea Jobsa u Apple do sedamnaestogodišnjeg Lovre Mršića, Adria Summit je ispitao velik broj tema iz područja brandinga, logistike, marketinga, tehnologije, budućnosti organizacije rada i suradnje u regiji. Uz sudjelovanje eCommerce udruga iz regije zaključak ovogodišnjeg Adria Summita je, pišu organizatori 'odlazak iz Istre sa sviješću budućnosti digiralne trgovine, kako je unaprijediti i kako bolje surađivati'.

'Drago mi je što je ovo prvi i najbolji događaj u kojem smo se mogli susresti licem u lice. Fantastičan događaj s velikim brojem izvrsnih predavanja i što je najvažnijke - jako dobrim networkingom. Ljudi iz financijske industrije sa puno osobnog iskustva i savjeta' zaključio je Božidar Pavlović, sudionik iz AYMO Venturesa.

Adria Summit ispitao je velik broj tema iz pordučja brandinga, logistike, marketinga, tehnologije, budućnosti organizacije rada i suradnje u regiji.

Organizatori ističu da su se susreli uživo nakon dvije 'sušne' godine pandemije te dobili priliku za razmjenu znanja i iskustva. Sljedeće godine, kažu, Adria Summit će se organizirati u Istri ili San Franciscu i Silicijskoj dolini.