promijenio je stil

Mark Zuckerberg konačno se pojavio u drugačijoj odjeći

04.05.2018 u 14:30

Bionic
Reading

Na ovogodišnjoj koferenciji F8 Zuckerberg se pojavio u plavom dugačkom džemperu, crnim trapericama i crnim Nike tenisicama, načinivši tako modni zaokret od dosadašnje standardne uniforme

Mark Zuckerberg je konačno odustao od svoje uniforme. Ili se barem tako čini.

Na pozornici ovogodišnje konferencije za razvojne programere Facebooka F8 pojavio se pomalo drugačiji. Dok je najavljivao vijesti o novim proizvodima, poput aplikacije za upoznavanje, jedno od najvećih iznenađenja tog dana bio je njegov novi izgled.

Zuckerberg se pojavio u plavom dugačkom džemperu, crnim trapericama i crnim Nike tenisicama.

Ovo je dramatično odstupanje od standardne uniforme – sive majice kratkih rukava, plavih traperica i sivih Nike tenisica koje već godinama nosi na javnim nastupima.

MORE PODATAKA

Što sve Facebook i Google znaju o vama? Pogledajte sami

Pogledaj galeriju

Zuckerberg je još uvijek prilično ležerno odjeven, a poznato je i da ne voli pratiti modu. Jednom je rekao da stalno nosi sličnu odjeću kako bi bio usmjereniji i učinkovitiji.

'Stvarno želim očistiti svoj život kako bih morao donijeti što manje odluka o bilo čemu, osim kako najbolje služiti ovoj zajednici', rekao je 2014. godine. 'Osjećam se kao da ne radim svoj posao ako trošim energiju na stvari koje su glupe ili neozbiljne u mom životu'.

No, nakon što je izbio skandal Cambridge Analytica, prvi čovjek Facebooka se promijenio. Iako nije jasno je li njegova odjeća na ovogodišnjoj konferenciji F8 trajna promjena ili samo pokušaj, Zuckerberg izgleda puno bolje nego prije.

Ovako je izgledao 1. svibnja na konferenciji F8 u Kaliforniji.

Evo što je nosio i kako je izgledao prethodnih godina.

  • +5
Mark Zuckerberg se ne opterećuje odjećom Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook

Zuckerberg je možda promijenio sve drugo, ali ostaje vjeran Nike tenisicama. Na ovogodišnjem F8 nosio je crne Nike Free RN 2017, piše Business Insider.