TEST VOLJE

Ludi WoW igrač 'levelao' sto likova do stotog levela

23.01.2015 u 19:36

Bionic
Reading

Sljedeći put kada zaključite kako možda previše vremena trošite na World of Warcraft, samo se sjetite ovog lika i svaki osjećaj krivice nestat će u rekordnom vremenu

Mislite li da ste pravi hardcore igrač? Smatrate li kako ste ulupali dovoljno vremena u World of Warcraft da i sami potiho mislite da ste pretjerali? Upoznajte gejmera čiji lik i djelo vaše 'gubljenje vremena' na igru iz hardkora pretvara u teški casual. Igrač pod imenom Watola nije stao na nekoliko likova koje je dotjerao do čuvenog stotog levela. Njegovih sto likova dostiglo je maksimalni level u nešto manje od 1.200 dana igranja.

Ovi likovi raspoređeni su, doduše, na dva accounta, no to nipošto ne umanjuje silovitost sveukupnog pothvata. Također, prije nego što Watolu optužite za varanje, vodite računa o tome kako je sam Blizzard potvrdio autentičnost njegovog pothvata.

Na pitanje zbog čega je 100 likova dotjerao do stotog levela, Watola ima vrlo skroman odgovor. Prema njemu, prvih dvadeset likova bilo je donekle izazov. Nakon što je pohvatao detalje vezane uz neke finese levelanja u Warlords of Draenoru, stvari su išle relativno brzo.


Bez obzira na to, levelanje ovolikog broja likova zahtijeva iznimnu količinu volje i sistematičnosti. Čitav proces rangiranja detaljno je opisan u ogromnoj forumskoj raspravi u kojoj Watola opisuje put do 'stote stotke'. Impresivno.

izvor: Kotaku