LAPDESK N700

Logitechovo postolje za prijenosnik sa zvučnicima

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 07.01.2010 12:16
  • Objavljeno 07.01.2010 u 10:33
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Prvi Logitechov 'sve u jednom' dodatak za prijenosna računala ima integrirane zvučnike, ventilator te široko i mekano postolje

'Sve više ljudi diljem svijeta uživa u fantastičnoj zabavi na vlastitim prijenosnim računalima, ali nažalost, uz osrednji zvuk i smanjenu udobnost', kazao je Denis Pavillard, Logitechov potpredsjednik za produkt marketing dodataka za prijenosna računala. 'Zapravo, prema našim istraživanjima otprilike 50 posto korisnika prijenosnih računala je razočarano kvalitetom ugrađenih zvučnika na prijenosnim računalima. Logitechov zvučnik Lapdesk N700 će tako pretvoriti vaše prijenosno računalo u privatnu kinodvoranu uz povećanu udobnost korištenja u vašem krilu', dodao je.

Za razliku od većine zvučnika na prijenosnim računalima, Logitechov zvučnik Lapdesk N700 nudi dva ugrađena visokokvalitetna zvučnika sa 5-centimetarskom membranom. Isključivo rađeni za prijenosna računala, stereo zvučnici su precizno pozicionirani na svakoj strani u odnosu na računalo da bi omogućili bogat zvuk i snažne basove. Kako se povezuju preko USB priključka, ne postoji prepreka u kretanju ili dodatnom postavljanju vanjskih zvučnika.

Osim toga, Logitechov zvučnik Lapdesk N700 omogućuje veću udobnost jer se pri korištenju postolja ne mijenja kut gledanja zaslona niti pozicija u kojoj se prijenosnik nalazi. Za vrijeme rada prijenosnog računala kroz postolje potiho cirkulira zrak kroz učinkoviti ventilator, čime se sprečava zagrijavanje krila ili udova. Ujedno, rešetka štiti ventilator od prašine i oštećenja, a protok zraka odozdo i straga je ravnomjeran i nesmetan.

Logitechov zvučnik Lapdesk N700 je jednostavan za postavljanje i korištenje. Dovoljno je priključiti USB priključak na prijenosno računalo, a zvučnik ne zahtijeva instalaciju softvera niti baterije. Za sigurnu i samostalnu kontrolu dodira zvučnik Lapdesk N700 nudi kontrolor zvuka i On/Off tipku za ventilator.

Logitech zvučnik Lapdesk N700 se očekuje diljem Europe u ožujku ove godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 519 kuna.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi