LOGITECH H760

Logitechove bežične slušalice opće namjene

  • Autor: G. M.
  • Zadnja izmjena 24.08.2010 13:30
  • Objavljeno 24.08.2010 u 12:35
logitech H760 girl

logitech H760 girl

Izvor: Promo fotografije / Autor: Logitech

Logitech je predstavio bežične slušalice namijenjene spajanju na računalo koje će jednako dobro poslužiti za igranje, glasovnu komunikaciju ili za slušanje glazbe

Logitech je predstavio bežične slušalice H760 koje se mogu koristiti za glasovne i videopozive, slušanje glazbe, gledanje filmova ili za igranje na PC-ju. Autonomija slušalica je 13 metara udaljenosti od prijamnika te šest sati rada na bateriju u samim slušalicama. Prijamnik se na računalo spaja pomoću USB utora i komunicira sa slušalicama na frekvenciji od 2,4 GHz.

Logitech

Logitech

Izvor: Promo fotografije / Autor: Logitech

H760 svojom bežičnom vezom mogu primati stereo zvuk CD kvalitete i u isto vrijeme odašiljati govor korisnika pri glasovnoj komunikaciji. Slušalice se omotavaju oko glave za potiljku i nude prilagođavanje veličine da bi bile udobne što većem broju korisnika. Na samim slušalicama se nalaze audio kontrole koje omogućavaju prilagođavanje jačine zvuka, pauziranje glazbe ili jednostavnu navigaciju kroz playlistu. Navigacijske kontrole su prilagođene za programe Windows Media Player i iTunes. H760 mogu automatski prilagođavati glasnoću reprodukcije te tako osigurati optimalnu kvalitetu zvuka i sačuvati sluh od oštećenja. Mikrofon ugrađen u H760 ima opciju kojom se uklanjanja pozadinska buka.

Komplet slušalica s mikrofonom je u prodaji po cijeni od 719 kuna.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi