R800 i R400

Logitech predstavlja nove bežične prezentere

07.08.2009 u 11:24

Bionic
Reading

Logitech Professional Presenter R800 i Logitech Wireless Presenter R400 pomažu profesionalcima da ostave snažan dojam prilikom prezentacije

Professional Presenter R800 dolazi s mogućnošću postavljanja vremenskog programatora s tihim, vibrirajućim upozorenjima. Programator koji se prikazuje na LCD ekranu veličine 1x1/2 inča, dovoljno je velik da korisnik pogledom vidi koliko mu je ostalo vremena, a vibrirajuće upozorenje oglasit će se kada do kraja prezentacije preostaje pet, dvije i jedna minuta. Kad programator dođe do nule, automatski počinje brojiti vrijeme do najviše šezdeset minuta kako bi bilo moguće vidjeti za koliko je korisnik premašio predviđeno vrijeme trajanja prezentacije. Indikator prijama na LCD ekranu svjetlosnim signalom korisnika upozorava da je udaljen više od 30 m, koliko iznosi najveća udaljenost od prijamnika.

Prezenter Logitech Wireless Presenter R400 namijenjen je za manje prezentacijske prostore. Ovaj bežični prezenter sadrži crveni laserski pokazivač koji je vidljiv gotovo na svim podlogama. Indikator baterije osigurava nesmetano korištenje i udaljenost od prijamnika do najviše 15 metara. Kompaktan oblik jednostavan je za korištenje, ali i za prijenos.

Oba prezentera imaju oblik koji odlično sjeda u ruku, pa će korištenje biti ugodno bez obzira na trajanje prezentacije. Kako bi korištenje bilo maksimalno jednostavno, oba modela dolaze s 'plug-and-play' opcijom, bez potreba za instaliranjem softvera. Prijamnik se sprema u za to predviđen utor u prezenteru, dok torbica štiti prezenter od oštećenja.

Očekuje se da će prezenteri biti dostupni u Europi u rujnu. Preporučena maloprodajna cijena modela Logitech Professional Presenter R800 bit će 579 kuna, dok će za model Logitech Wireless Presenter R400 preporučena maloprodajna cijena biti 359 kuna.