G27

Logitech predstavio novi volan za zagrižene PC vozače

18.08.2009 u 15:26

Bionic
Reading

Div potrošačke elektronike Logitech predstavio je svoj najnoviji dodatak namijenjen zaljubljenicima u simulacije vožnje na osobnim računalima ili konzoli PlayStation 3

Logitech danas najavljuje Logitech G27 Racing volan, dizajniran u svrhu povećanja sim racing iskustva za PC i PLAYSTATION 3. Logitech G27 predstavlja snažni, force feedback mehanizam s dvostrukim motorom, koji jasno i precizno omogućuje vjerne efekte za vrijeme igre.

Volan je presvučen kožnom presvlakom da bi se smanjio osjećaj vuče, pomicanja težine ili utjecaja podloge staze. Helična oprema omogućuje mirnu upravljačku aktivnost, virtualno eliminirajući buku i neželjene vibracije. Mjenjač sa šest brzina omogućuje odabir pravog puta za svaku akciju, dok će uz novi RPM indikator mjenjača LED korisnici znati kada treba podignuti ili spustiti upravljač. Spojkom na pedalama stvara se pritisak petama i prstima, čime je olakšano mijenjanje brzine na mjenjaču.

Logitech G27 volan se očekuje diljem Europe u rujnu, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299.99 američkih dolara. Za više informacija o Logitech G27 volanu posjetite blog.logitech.com ili www.logitech.com .