G PRO GAMING MOUSE

Logitech predstavio novi gejmerski miš za profiće i amatere

18.08.2016 u 08:08

Bionic
Reading

Logitech je predstavio Logitech G Pro Gaming Mouse. Dizajniran za e-sport igrače, ovaj novi miš sadrži Logitechov najtočniji optički gaming senzor, metalni sustav opruga za zatezanje, ugrađenu memoriju za driver-free operacije na sustavima za turnire te ergonomičan i jednostavan dizajn

Logitech G Pro Gaming miš oslanja se na baštinu i globalnu popularnost modela Logitech G100s oblika uz pomoć profesionalnih gejmera i kombinira to s brzinom, točnošću i brzinom reakcije modela G303.

Zbog iznimno velikog uloga koji nose natjecanja u gejmingu, velika točnost senzora čini ključnu razliku. PMW3366 senzor donosi visok stupanj preciznosti koji se smatra najboljim, podjednako među entuzijastima i profesionalcima. Bez uglađivanja, filtriranja ili ubrzavanja u cijelom rasponu DPI-ja (200 - 12,000 DPI-ja), osigurava točnost praćenja i dosljedan odaziv.

Metalni sustav opruga za zatezanje kod G Pro Gaming miša poboljšava postojanost lijeve i desne tipke miša te smanjuje silu potrebnu za klik. Miš je optimiziran te mu je smanjena težina, povećana ergonomičnost, stabilnost i brzina. Gornja površina G Pro Gaming miša prevučena je posebnim premazom za poboljšanje trajnosti i stiska, a lijeva i desna tipka testirane su kako bi premašile 20 milijuna klikova – ekvivalent pro-gamerskog treninga od 10 sati dnevno u dvije godine.

G Pro Gaming miš omogućava spremanje točnih DPI postavki, postavki daljinskog upravljača i konfiguracije svjetla u ugrađenoj memoriji miša, koristeći Logitech Gaming Software (LGS).

Logitech je potvrdio kako će G Pro Gaming miš biti dostupan u rujnu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 599,99 kn.