STIŽE NADOGRADNJA

LG G3 je prvi mobitel koji dobija Android 5.0 Lollipop

10.11.2014 u 12:21

Bionic
Reading

Vlasnici mobitela LG G3 imaju razloga biti sretni. Njihov uređaj prvi je na svijetu koji će dobiti službenu nadogradnju na posljednju verziju Androida

Iz tabora LG-ja dolazi nam obavijest da će njihov uspješni model mobitela G3 vrlo skoro dobiti nadogradnju na Android u verziji 5.0.

‘LG je posvećen tome da korisnicima pruži najbolje dostupno korisničko iskustvo te stoga donosimo Android Lollipop vlasnicima mobitea G3 što je moguće brže. Nove mogućnosti i nadogradnje u Androidu 5.0 vlasnicima modela G3 donijet će potpuno novo korisničko iskustvo te ga učiniti još boljim’, stoji u službenoj objavi LG-ja.

Inače, LG je tijekom proteklog poslovnog kvartala objavio da su prihodili 14,54 milijarde dolara, što je porast od 7,4 posto u odnosu na isto razdoblje lani. Pri tom je ostvaren i profit od 449,61 milijuna, što je više no dvostruko bolji iznos u odnosu na prošlu godinu. Kompanija priopćava da su dobri poslovni rezultati ostvareni zahvaljujući izvrsnom poslovanju u mobilnom segmentu, u kojem je ostvarena rekordna prodaja pametnih telefona - 16,8 milijuna jedinica.