NOVITETI

Kupon2go od sad i na iPhoneu i Androidima

12.04.2016 u 14:57

Bionic
Reading

Inovativna usluga mobilnog oglašavanja Hrvatskog Telekoma, jedina te vrste u Hrvatskoj, obogaćena je aplikacijama za pametne telefone i mogućnošću slanja push notifikacija

Kupon2go je usluga mobilnog oglašavanja koja se temelji na zemljopisnom položaju uređaja i geofencingu. Inovativno rješenje prvo je u Hrvatskoj koje praćenjem i utvrđivanjem položaja korisnika omogućava slanje relevantnih ponuda na korisničke mobilne telefone u stvarnom vremenu putem SMS poruka ili push notifikacija.

Osim što se ravna po korisničkim interesima i stiže u realnom vremenu u trenutku kad su u blizini mjesta na kojem mogu iskoristiti ponudu, glavna prednost usluge je u tome što je veća vjerojatnost da će korisnici pročitati SMS-ove nego e-mailove ili objave na Facebooku i Twitteru.

Kako bi što više olakšali korištenje usluge, u Hrvatskom Telekomu su za Kupon2go razvili i dedicirane aplikacije za Appleove uređaje, kao i za uređaje s operativnim sustavom Android.

Praćenje i utvrđivanje položaja, kao i slanje ponuda, odvija se isključivo uz pristanak korisnika. Kupon2go prema vašim interesima odabire i predlaže ponude HT-ovih partnera te šalje SMS kupon ili Push notifikaciju na mobitel korisnicima u dogovorenom radijusu HT-ova partnera koji nudi pogodnost.


Pogodnosti koje možete dobiti su raznolike, od sniženih cijena pojedinih proizvoda i usluga, do dodatnih besplatnih proizvoda i usluga. Možete ih koristiti samo ako ste se prijavili jer su popusti namijenjeni isključivo vama.

Prijave na uslugu Kupon2go su moguće na stranici namijenjenoj privatnim korisnicima, kao i slanjem SMS-a sadržaja KUPON2GO na broj 818900.

Partnerskim tvrtkama HT osim korištenja visoko ciljanog mobilnog oglašavanja premaslužbenom cjeniku nudi i posebno prilagođeno sučelje i pristup bazi od 2,2 milijuna korisnika HT-ove mobilne mreže.

Dosad je svoje ponude u Kupon2go uvrstilo oko sto partnera. Iskorišteno je 4.300 kupona, a usluga je najviše korištena u dobnim skupinama između 30 i 49 godina. Više o partnerskom programu potražite na stranicama HT-a