KFC Huawei 7

KFC je možda poznat po piletini, no sad ima i svoj smartfon

12.07.2017 u 14:59

Bionic
Reading

Iako podsjeća na ideju iza Pepsijevog telefona, ovaj uređaj ne sliči ničemu što je dosad izašlo na tržište

KFC i Huawei se povezuju kako bi napravili mobitel za 30. rođendan KFC-a u Kini. Mobitel će biti crven sa brojem 1987, što je godina kada je KFC stigao u Kinu, prenosi Tech Radar.

K-Music

Uređaj podsjeća na Pepsi phone, koji je također izašao na kinesko tržište u fazi kada je Pepsi bio izrazito popularan. Prema marketinškim fotografijama, ovaj uređaj će na sebi imati i neke aplikacije vezane za KFC, kao i aplikaciju pod imenom K-Music. Ova će vam aplikacija omogućiti da odaberete koje pjesme želite čuti kada uđete u jedan od četiri tisuće KFC-ovih restorana diljem Kine.

160 dolara

Uređaj nosi naziv KFC Huawei 7, ali ne izgleda kao ništa što je dosad izašlo na tržištu. Mogao bi biti Huawei Honor 7 Plus, ali nisu slični izgledom.

Što se tiče tehnikalija, imat će 3GB RAM-a, 32 GB memorija i mogućnost dodavanja micro SD kartice veličine do 128 GB. Na slici se također može vidjeti čitač za otiske prstiju na stražnjoj strani uređaja, kao i mala prednja kamera.

Tmall će početi s prodajom ovog uređaja sutra i koštati će 160 dolara, ali nemojte očekivati da bi u skorije vrijeme uređaj mogao doći do Europe.