U CITY CENTRU EAST

KFC otvara svoj četvrti restoran u Hrvatskoj

22.10.2013 u 12:42

Bionic
Reading

Svi ljubitelji hrskave piletine u istočnom dijelu Zagreba došli su na svoje. Novi KFC restoran otvara svoja vrata 29. listopada u City Centeru One East

Bit će smješten na prvom katu, a svoj put do ovog najpopularnijeg svjetskog lanca s jelima od piletine posjetitelji City Centera One East lako će pronaći - treba samo slijediti neodoljivi miris tajne mješavine bilja i začina koju je još davne 1940. osmislio osnivač KFC-a, pukovnik Sanders.

Svijet oko nas se iz dana u dan mijenja, ali svježa piletina i tajni začini pukovnika Sandersa ostali su desetljećima isti. Nešto što je neopisivo ukusno ne treba mijenjati, već se truditi zadržati uvijek istu neodoljivost okusa. Stoga vas u KFC restoranima uvijek čeka jedinstveni okus svježe piletine koja se ručno marinira i panira od strane KFC kuhara neposredno prije posluživanja.

Za pripremu proizvoda KFC koristi se isključivo svježa piletina hrvatskog podrijetla, koja u restorane dolazi čak tri puta tjedno. Jedino što dijeli ta slasna jela je ljutost ili blagost okusa pa svako nepce može pronaći nešto po svom gastro izboru.

KFC je u Hrvatskoj prisutan od 2011., a ovo je četvrti KFC kod nas. Ostali restorani nalaze se u Arena Centru, Avenue Mallu i u Zapruđu u sklopu Plodina. U novom restoranu KFC će osigurati 25 novih radnih mjesta.

Ukusna priča KFC počela je strašću jednog čovjeka za kuhanjem, a nastavlja se sa 12 milijuna gostiju koji dnevno žele kušati piletinu širom svijeta.