MREŽA SMART DAY

Kako voditi digitalnu transformaciju?

21.09.2016 u 17:05

Bionic
Reading

Novo izdanje okrugog stola u organizaciji časopisa Mreža bavit će se iskušenjima koja sa sobom donosi proces digitalne transformacije

Poslovanje u digitaliziranoj ekonomiji zahtijeva obrazovanje novih lidera, koji su tehnološki, poduzetnički i inovacijski visoko osviješteni te osposobljeni za upravljanje poslovnim transformacijama u uvjetima disruptivnih promjena.

Iduće izdanje okruglog stola Mreža Smart Day namijenjeno je svima koje zanima ili već rade u uvjetima dinamičnih transformacija i inovacija koje je omogućila digitalna tehnologija, razmišljaju o izgradnji, razvoju i educiranju odgovarajućeg rukovodstva za svoju organizaciju, i žele im omogućiti povezivanje s drugim poslovno i tehnološki osviještenim ljudima.


Uvodna predavanja održat će Ivan Maglić (Gartner) na temu Trendovi u digitalnoj transformaciji - široka slika te Mladen Pejković (Atlantic Grupa) koji će govoriti o lokalnim iskustvima s iskušenjima koje donosi digitalna transformacija.

Uz Maglića i Pejkovića, u raspravi će sudjelovati Sven Marušić (InfoCummulus/Span), Katarina Šiber Makar (IN2) i Zoran Šimunić (PBZ). Moderatori će biti Goran Radman (Algebra) i Aron Paulić (Mreža).

Mreža Smart Day na temu digitalne transformacije bit će održan u utorak, 4. listopada, u dvorani Mueller zagrebačkog kina Europa u Varšavskoj 3 s početkom u 13 sati. Ulaz je slobodan uz obaveznu prijavu