KAKO NA WEB

Kako vam tablet može pomoći u poslovanju

05.11.2014 u 15:35

Bionic
Reading

Konstantno smo u nedoumici: kupiti li veći mobitel, tablet ili laptop. Tablet može biti ultimativni poslovni alat za efikasnije upravljanje sastancima, vremenom i poslovnim zadacima, a evo i par primjera uporabe u kojima prednjači nad ostalim uređajima

Evo tri poslovne situacije u kojima tablet računalo može povećati produktivnost:

1) Sastanci
Svi oni koji su bili na prezentacijskim sastancima znaju koliko je truda i koncentracije potrebno za uspješan prodajni sastanak. Upravo zbog broja faktora na koje mislite, a s ciljem da se proizvodi ili usluge prezentiraju što kvalitetnije, tablet često može poslužiti kao osiguranje svih bitnih informacija koje ste trebali pohraniti.

Nekoliko dodira prsta dijeli vas od pohrane informacija i pristupanju dodatnim materijalima za potrebe prezentacije.


Tri aplikacije za izradu poslovnih prezentacija:

Evernote
MightyMeeting
Slideshark

2) Sigurna pohrana podataka
Sastanci često završavaju gubitkom kontakt podataka/vizitki ili izostavljanjem ključnih zaključaka. Uz cloud aplikacije sve je pohranjeno, zapisano i sigurno spremljeno u vaš uređaj ili u računalni oblak, a poslije sastanka bilješke možete jednostavno podijeliti sa svojim suradnicima.

3) Komunikacija s timom
Mali ste biznis ili je vaš tim hiperproduktivan i raspršen na sto strana? Zahtjev prema drugom članu tima koji trenutno nije prisutan, komentar ili potrebna informacija vrlo su lako dostupni uz tablet od bilo kuda i bilo gdje.

Pogledajte neke od tableta u aktualnoj ponudi:

Cijeli članak pročitajte na blogu Kako na web