TEHNO SAVJETI

Kako možete spasiti izbrisane fotografije u WhatsAppu? Postoji način

17.01.2022 u 07:22

Bionic
Reading

Ako ste u WhatsAppu slučajno izbrisali neku važnu fotografiju, ne brinite - postoji nekoliko metoda pomoću kojih ih možete vratiti, no one uključuju kontaktiranje sugovornika ili deinstalaciju aplikacije

WhatsApp, najpopularnija aplikacija za dopisivanje, nudi mogućnost pohrane zaprimljenih fotografija. Ako ih želite izbrisati, morat ćete ih izbrisati i iz razgovora i iz galerije. Prvo što možete napraviti je otići u galeriju i vidjeti nalazi li se slika tamo. Ako je nema, na raspolaganju su nam neke druge opcije. Za skraćivanje pretrage uvijek možete u pretragu upisati WhatsApp.

Ako ne vidite fotografiju, a koristite pohranu na cloudu, postoji nada. Koristite li automatsko slanje slika, postoji šansa da je WhatsApp poslao sliku u oblak, objašnjava Makeuseof.

Pogledajte pod stavkama poslanih slika, u pohrani fotografija ili nekoj manjoj mapi u koju WhatsApp možda trpa slike.

Kako spasiti sliku koju je poslao netko drugi?

Pri povratku slike iz zaborava može vam pomoći kontakt s kojim ste se dopisivali - sve što treba napraviti je upitati ih imaju li sliku u razgovoru - ako niste koristili opciju brisanja za sve, šanse da druga osoba ima pohranjenu sliku vrlo su velike. Ako je ima, može vam ju proslijediti.

Kako spasiti fotografije pohranjene u sigurnosnoj kopiji?

Ako nitko u grupi ili razgovoru više nema fotografiju koju tražite, uvijek možete posegnuti za trikom povrata putem sigurnosne kopije, uz uvjet da u razdoblju nakon što ste je obrisali niste radili sigurnosnu pohranu podataka s WhatsAppa. Ako jeste, u oblaku imate 'snimku' vašeg WhatsAppa nakon što ste izbrisali sliku.

Ako niste, sve što trebate napraviti je izbrisati aplikaciju, ponovno ju instalirati i ući u razgovor u kojem se nalazila fotografija. Ako niste napravili sigurnosnu kopiju, sve što trebate napraviti je pronaći ju i spremiti.

Žalosna istina o povratu izbrisanih fotografija

Ako niti jedna od ovih metoda ne pomaže, s fotografijom se, nažalost, morate pozdraviti. Podaci u razgovoru ovise o sigurnosnim pohranama i arhivama podataka na telefonima sugovornika, što znači da ćete - ako niste spremili fotografiju, omogućili automatsku pohranu, izbrisali samo za sebe ili ostavili u arhivi - do nje morati doći na neki drugi način.