USKORO KREĆE

Journal.hr novi je projekt Ive Balaban

23.02.2015 u 14:18

Bionic
Reading

Journal.hr je novo lifestyle web odredište, koje će pokrivati aktualne teme od mode, ljepote, kulture, ljepote, arhitekture, putovanja do savjetodavnih tema, na kojima će biti poseban naglasak. Kreće 24. veljače

'Već se neko vrijeme bavim mišlju kako treba pokrenuti novi lifestyle portal koji, osim sadržajem, dolazi do čitatelja zbog drugačijeg pristupa prema temama. Htjela sam unijeti topliju, prisniju komponentu komuniciranja s publikom kako bi dolazili na Journal saznati što se novo događa na sceni, u svijetu mode i lifestylea.

No, itekako mi je bilo važno da dođu na portal iz razloga sto se mogu poistovjetiti s pričom, osjetiti je i konzumirati bez bojazni da im su im teme koje im se dopadaju nedostupne, daleke i nedostižne. Zamislila sam ga kao mjesto na kojem se mogu ne samo informirati, već i doći po savjet i naučiti nešto novo', kaže osnivačica stranice Iva Balaban, od koje je potekla ideja o pokretanju Journal.hr-a


Velika je pažnja posvećena kreiranju rubrika namijenjenih roditeljima zdravom životu, no bit će i korisnih servisnih informacija - recimo, gdje odvesti djecu na predstave, radionice i slično u svakom gradu Hrvatske.

Odluku o lansiranju novog projekta donijela je, kaže Balaban, intuitivno i prirodno. Od ideje do pokretanja proteklo je razmjerno kratkih četiri mjeseca. Nakon prve godine rada očekuje između 75 i 100 tisuća jedinstvenih posjetitelja mjesečno.

Journal.hr