KONFERENCIJA O MOBILNIM APLIKACIJAMA

Još stignete jeftinije na Mobility Day

06.09.2012 u 17:09

Bionic
Reading

Konferencija posvećena mobilnim tehnologijama i rješenjima bit će održana 27. rujna u zagrebačkom hotelu Antunović. Do popusta možete doći do 17. rujna

Šesta po redu konferencija Mobility Day bavit će se mobilnim rješenjima i pametnim uređajima povezanima kroz računalni oblak, mahom vezana uz Microsoftovu platformu i proizvode. Predavanja će po prvi puta biti održana u čak četiri paralelna niza.

Organizatori očekuju kako će ponoviti prošlogodišnji broj od 350 sudionika. Cijena kotizacije je 700 kuna. No ako se prijavite do 17. rujna, možete ostvariti 30 posto popusta, a ako ste već bili na konferenciji Mobility Day, čeka vas još deset posto.

Mobility Day 2012 donijet će niz novosti iz svijeta mobilne tehnologije i mobilnih rješenja. Uz tradicionalna tri smjera predavanja (Poslovni, Razvojni i ITPro smjer), održat će se i četvrti smjer pod nazivom Pametni uređaji, u sklopu kojeg će biti predstavljeni scenariji korištenja mobilne tehnologije u raznim poslovnim i životnim okruženjima.

'Na ovogodišnjoj će Mobility Day konferenciji stoga biti dosta govora o novim tehnologijama i generacijama mobilnih platformi i operacijskih sustava, koja nam u budućnosti omogućavaju takve scenarije', naglasio je Andrej Radinger, direktor tvrtke Mobendo i suorganizator konferencije.

Sadržaj konferencije bit će usmjeren na najnovije tehnološke vijesti, trendove, uređaje i aplikacije iz mobilnog svijeta. Posebno su izdvojene novosti vezane uz operativne sustave za telefone, tablet i surface uređaje Windows 8 i Windows Phone 8, ali je snažan naglasak na sadržaju namijenjenom razvojnim inženjerima, vezan uz teme multiplatformskog razvoja aplikacija.

Bit će predstavljeno domaće rješenje u segmentu poslovne inteligencije na mobilnim uređajima (Mobile Business Intelligence) kao i rješenja vezana uz sigurnost mobilnih uređaja koja je sve aktualnija zbog rastućeg broja privatnih uređaja koji se koriste u poslovne svrhe.

U sklopu poslovnog smjera očekujte predstavljanje startup rješenja s ovog područja te održati predavanje o tome kako se uspješno prijaviti za dobivanje bespovratnih sredstva za takav tip projekata.

'I ove smo godine pripremili određena osvježenja u sadržaju konferencije. U okviru zone Mobile Startup, recimo, zanimljivi mladi projekti imat će priliku se predstaviti publici', istaknuo je Tomislav Bronzin, direktor tvrtke Citus i suorganizator konferencije.

Informacije o nadolazećoj konferenciji, najavi sadržaja te zanimljivih predavača možete pratiti putem službene konferencijske stranice, putem Twittera i Facebooka