ZAPOŠLJAVANJE

IT stručnjake traže Nikola Ericsson Tesla, Booking.com, Telegra...

15.05.2017 u 11:54

Bionic
Reading

Zapošljavanje u informatičko-tehnološkom sektoru ovog tjedna prati i odličan hackathon u organizaciji portala MojPosao s kojim možete osvojiti i radno mjesto, a prijave za isti su skoro zatvorene pa za slučaj da ne stignete okupiti tim – provjerite ostala radna mjesta koja su otvorena za ljude s IT iskustvom.

Helmholz Sistemi d.o.o. tvrtka je sa sjedištem u Njemačkoj koja proizvodi komponente za automatizaciju i industrijsku elektroniku. Kao jedan od vodećih tehnoloških i automatizacijskih stručnjaka, podjednako se ističu u software, ali i hardware rješenjima za svoje klijente. U Zadru imaju otvorenu poziciju za Software Testera čiji će zadaci biti testiranje softwarea ugrađenih sustava (embedded) za industrijsku elektroniku te daljnji razvoj automatiziranih rješenja. Od uvjeta za poziciju, nužan je završen studij u području elektronike ili opsežno iskustvo u istom, a prednost će imati kandidati koji posjeduju ISTQB® Certifikat. Prijavite se putem MojPosao do 9. lipnja.

Jedan od najpoznatijih servisa za smještaje i putničke aranžmane, Booking.com, osnovan je 1996., a sada za najam nudi preko 1.243.979 nekretnina, hotela, motela i drugih oblika smještaja u 227 zemalja i teritorija. Za svoju podružnicu u Amsterdamu otvorili su nekoliko IT pozicija među kojima su: Data Scientist, UX Designer, Software Developer/Software Engineer, Front End Developer i Product Manager za E-Commerce. Poslodavac je u prošloj godini relocirao preko 200 IT profesionalaca, a zaposlenicima je osiguran i popust na usluge servisa. Prijave za sve pozicije traju do 31. srpnja.

TELEGRA d.o.o. vodeća je tvrtka u Europi za razvoj i proizvodnju uređaja i sustava za inteligentni nadzor i kontrolu prometa s preko 25 godina iskustva. S ciljem poboljšanja prometne infrastrukture, sigurnosti i tehnološkog napretka u potrazi su za novim stručnjacima. Preciznije, za podružnicu u Svetoj Nedelji traže R&D inženjera za .NET development pa ako imate završen fakultet tehničkog smjera i iskustva s .NET tehnologijama te C# programskim jezikom, preporučamo vam da se prijavite putem linka na MojPosao. Prednost imaju kandidati s iskustvom u radu s bazama podataka (SQL, Oracle i sličnim), a svoj životopis i molbu možete poslati do 19. svibnja.

Kao član velike IBM iX obitelji, digitalna agencija ecx.io djeluje u četiri zemlje te ima preko 260 zaposlenika, predanih full-service uslugama u digitalnom marketingu te online prodaji (e-commerce sustavi). Putem portala MojPosao nude čak 5 različitih radnih mjesta u razvoju: Java Web Developer, Senior Frontend Developer, Senior Hybris Developer, Senior Java Web Developer te Senior .NET Web Developer, a za većinu pozicija poslodavac ustupa i mogućnost rada u internacionalnim podružnicama u Austriji, Velikoj Britaniji ili Njemačkoj – uz mogućnost lokalnog rada u Varaždinu ili Zagrebu. Prijave za sve pozicije traju do 15. svibnja pa preporučamo da požurite!

Ericsson Nikola Tesla Grupa  vodeći je isporučitelj komunikacijskih proizvoda i usluga u operatorskom segmentu te isporučitelj inovativnih informacijsko-komunikacijskih rješenja vezanih uz zdravstvenu zaštitu, promet, državnu upravu, komunalne djelatnosti i multimedijsku komunikaciju. Tim broji preko 3.000 motiviranih zaposlenika, a za svoje podružnice u Zagrebu ili Splitu traže još talentirane radne snage. Nužni su im stručnjaci u poljima razvoja softwarea i hardwarea, sistemski inženjeri, programeri aplikacija i slični, a potpunu ponudu radnih mjesta možete provjeriti na portalu MojPosao. Prijave za radna mjesta variraju od 17. do 20. te 24. svibnja pa savjetujemo brzu prijavu.