ZAPOŠLJAVANJE

IT-evci, pogledajte tko sve ovoga tjedna zapošljava

02.10.2017 u 09:06

Bionic
Reading

I ovoga ponedjeljka u suradnji s portalom MojPosao donosimo pregled slobodnih pozicija u IT sektoru

 

Swiss Innovation LAB je švicarska visokotehnološka kompanija s odjelima za istraživanje i razvoj u Varaždinu i Zagrebu. Trenutno zapošljavaju IOS/ Android developera te nude fleksibilno radno vrijeme, iznadprosječnu plaću te mogućnost putovanja. Prijavite se do 20. listopada.

RealNetworks je tvrtka koja se bavi SMS porukama, a trenutno zapošljava Java developera koji će doprinijeti razvoju novih proizvoda i usluga. Ako ste izvrsni u Javi, motivirani ste, volite raditi u timu ili individualno, ovo je pozicija za vas.

SedamIT jedan je od vodećih hrvatskih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga. Zbog kontinuiranog proširenja opsega posla zapošljavaju na nekoliko pozicija: Konzultant, Programski inženjer specijalist, Voditelj projekata, Samostalni programski inženjer specijalist. Mjesto rada je: Zagreb, Split, Osijek i Varaždin. Prijavite se do 11. listopada.

Končar – Institut za elekrotehniku trenutno zapošljava Hardware i Embedded Software developera. Idealni kandidati izvrsno poznaju engleski jezik, a poželjno je i znanje njemačkog jezika. Poslodavac nudi brojne mogućnosti za razvoj i super radnu atmosferu. Na oglase se možete prijaviti do 20. listopada.

Adriatic.hr turistička je agencija sa sjedištem u Splitu te je vodeća na području pružanja online booking usluga privatnog smještaja. Trenutno zapošljavaju Poslovnog analitičara informacijskog sustava, a idealan kandidat ima VŠS/VSS informatičkog ili tehničkog usmjerenja te iskustvo u programiranju minimalno 4 godine. Na oglas se možete prijaviti do 5. listopada.