burza rada

Iskoristite ove atraktivne poslovne prilike u IT sektoru i pronađite posao po vašoj mjeri

28.01.2020 u 08:50

Bionic
Reading

Cjelokupnu ponudu slobodnih radnih mjesta u svijetu IT-a možete proučiti na portalu MojPosao, a najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potražite i na MojPosao LinkedIn profilu

Pridruži se Agrivi development timu, jednom od svjetskih lidera u industriji softvera za upravljanje poljoprivrednim gospodarstvima, i to na poziciji .NET developer (m/ž). Novim kolegama nude rad u poticajnoj okolini gdje svatko ima priliku dati i realizirati svoje ideje, mogućnost dodatnog usavršavanja putem stručnih edukacija te česta druženja u sobi s play stationom, grickalicama i neograničenim količinama kave. Prijava na oglas je moguća do 29. siječnja.

Istarska kreditna banka Umag banka je s dugogodišnjom tradicijom i ambicioznim planovima za daljnji razvoj. Svjesni da je kvaliteta stručnog osoblja glavni izvor promjena i napretka, ovim putem te pozivaju da postaneš dio njihovog tima u Sektoru informatičkih tehnologija, na poziciji Sistem administrator (m/ž). Idealan kandidat posjeduje najmanje 3 godine radnog iskustva na poslovima administracije IT sustava i dobro poznaje mrežne tipologije sa fokusom na Cisco i Fortinet. Prepoznaješ se u tom opisu? Javi im se do 4. veljače.

DECODE HQ je softverska agencija, specijalizirana za rad na mobilnim aplikacijama i razvijanje softvera za različite niše i industrije, a posebno im leže IoT, Fintech, telekomunikacijske aplikacije, društvene mreže i druga kompleksna enterprise rješenja. Tvrtka trenutno zapošljava Frontend developera (m/ž), a posao uključuje nastavak razvoja web aplikacije koja omogućava programerima i testerima lakše debugiranje. Nude plaću između 7.000 i 11.000 kuna neto, božićnicu, fleksibilno radno vrijeme i opušten rad bez stresa. Javi im se do 31. siječnja.

FOREO je inovativan brend koji okuplja više od 3 tisuće revolucionara koji, kada im se za to pruži prilika, umjesto uobičajenih i dosadnih uvijek biraju hrabra i zanimljiva rješenja. Trenutno zapošljavaju dinamičnog i kreativnog Lead Frontend Developer (m/ž) koji će dati snažan doprinos razvoju tvrtkinog ERP softvera i povezanih web aplikacija koje podržavaju cjelokupni poslovni proces tvrtke. Zvuči zanimljivo? Svoj životopis (napisan na engleskom jeziku) pošalji im do 30. siječnja.

Želiš li raditi u firmi gdje se jako radi, ali još jače fešta? Želiš li raditi u tvrtki gdje je bitan rezultat, ali još bitnije zadovoljstvo zaposlenika? Želiš li postati dijelom tima kojem je važna kvaliteta koda, ali još važnija je kvalitetna atmosfera? Imamo rješenje! Zaposli se na poziciji Java programer (m/ž) u tvrtki Infoart koja razvija složene poslovne sustave za srednje i velike tvrtke za upravljanje maloprodajom i veleprodajom, proizvodnjom i distribucijom te financijama i ljudskim resursima. Oglas ostaje aktivan do 31. siječnja.