rok se bliži

Imate još samo nekoliko dana za prijavu na Combisov hackaton!

28.03.2017 u 13:43

Bionic
Reading

Prijave za drugo izdanje Combisovog hackathona, koje će biti održano 8. i 9. travnja u Zagrebu, traju do 31. ožujka

Combisov hackathon try{code}catch je 24-satno natjecanje u programiranju za studente, na kojem mogu sudjelovati svi redovni i izvanredni studenti iz Hrvatske. Bit će održan 8. i 9. travnja u Zagrebu. Prijaviti se možete do petka, 31. ožujka, u ponoć. 

Nagradni fond iznosi 38 tisuća kuna. Najbolji tim otići će kući s 5.000 kuna po članu, drugoplasirani s 2.500 kuna po članu tima, a za treće mjesto osigurano je 2.000 kuna po članu tima.

'Važnost ovakvih natjecanja leži u stjecanju iskustva i vještina za rad u situacijama kakve se mogu očekivati na budućem poslu.  Na hackathonu se razmjenjuju znanja s kolegama studentima i mentorima, testiraju se granice vlastitih mogućnosti i uči se raditi u timu.  Ako na hackathonu uspješno prezentirate vlastite mogućnosti, to sigurno neće proći nezapaženo', ističe Mario Pavlović, mlađi programer u Combisu i prošlogodišnji natjecatelj u hackathonu.

Osim financijskih nagrada, najbolje će izboriti ulazak Combisov program NeoStartup koji omogućava vlasnicima odabranih idejnih rješenja razvijanje projekta po principu startupa, uz pomoć znanja i iskustava Combisovih stručnjaka. 

Tema hackathona ostaje tajna do samog početka natjecanja, a ove godine bit će naglasak na kreativnosti. 

Više: try{code}catch