ŠTO SE ČEKA?

Imate još samo nekoliko dana da besplatno nabavite Windows 10

25.07.2016 u 15:29

Bionic
Reading

Baš kao što su u taboru softverskog diva i najavili, 29. srpnja 2016. posljednji je dan tijekom kojeg ćete moći iskoristiti besplatnu ponudu nadogradnje svog računalnog sustava na Windows 10

Prema posljednjim objavljenim službenim brojkama, onima iz svibnja ove godine, nešto više od 350 milijuna uređaja diljem svijeta pokreće neku od verzija Microsoftovog sustava Windows 10. Brojka je otada sigurno i narasla jer je dobar dio korisnika odlučio iskoristiti upravo mogućnost besplatne nadogradnje.

Istu ponudu možete još samo nekoliko dana iskoristiti i vi.

Windows 10 u svoj pohod na korisnička računala krenuo je 29. srpnja 2015. i u Microsoftu su održali obećanje te svim vlasnicima Windowsa 7 ili 8 ponudili besplatnu nadogradnju tijekom razdoblja od godine dana. Rok nam se bliži i svi koji je žele iskoristiti imaju vremena do ovog petka.

Svi koji ne iskoriste ponudu besplatne nadogradnje na Windows 10 moći će prijeći i kasnije, no uz plaćanje. Kupujete li Windows 10 u paketu s nekim računalom cijena će biti uračunata u cijenu hardvera, a Windows 10 bit će moguće nabaviti i nakon 29. srpnja, i to po cijeni od 119,99 dolara, odnosno oko 900 kuna ako kupujete OS kod nekog od domaćih distributera.

Inače, Microsoft je za 2. kolovoza zakazao i prvu veliku obljetničku nadogradnju Windowsa 10

Windows 10 Free Upgrade Offer to End Soon