OTVORENE PRIJAVE

Idea Knockout traži najbolju tehnološku ideju ili proizvod, nagrada je put u Las Vegas

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 02.09.2021 10:00
  • Objavljeno 02.09.2021 u 10:00
Dragan Petric i Bojan Mušćet s timom Clockwork Briefcase, pobjednicima Idea Knockouta 2020

Dragan Petric i Bojan Mušćet s timom Clockwork Briefcase, pobjednicima Idea Knockouta 2020

Izvor: Bug / Autor: Bug

Timovi koji će se prijaviti borit će se priliku za nastup na sajmu Consumer Electronics Show 2022, kao i plaćen izlagački štand na Eureka Parku, dijelu CES-a predviđenom za startupove

Osmo izdanje regionalnog natjecanja tehnoloških ideja Idea Knockout 2021 bit će održano u četvrtak, 30. rujna 2021. godine, u Zagrebu u organizaciji časopisa Bug. Ulaz je besplatan.

Timovi koji će se prijaviti borit će se za hotelski smještaj i dvije povratne aviokarte za Las Vegas (Sjedinjene Države) za vrijeme trajanja sajma Consumer Electronics Show 2022 (CES), kao i plaćen izlagački štand na Eureka Parku, dijelu CES-a predviđenom za startupove.

Kako biste sudjelovali u natjecanju Idea Knockout 2021 ne morate nužno biti startup, niti dolaziti iz Hrvatske. Dovoljno je da imate tim i originalnu tehnološku ideju (softver, internetski servis ili uređaj), kao i da imate razvijen demo ili prototip.

Sudjelovati mogu tvrtke, startupovi i pojedinci. Prijaviti se možete putem web-stranice natječaja Idea Knockout 2021, gdje ćete naći i detaljno opisane kriterije.

Uz putovanje na CES 2022 timovi će moći osvojiti i druge nagrade, poput mobilnih uređaja i nastupa na događanju Bug Future Show 2022.

Svim timovima zajamčen je izlagački prostor tijekom natjecanja te medijska promocija u svim Bugovim izdanjima (časopisi Bug i Mreža, portal Bug.hr, emisije Bug TV-a). Pobjednički tim detaljno će u tim medijima, kao i u izdanjima i emisijama medijskih pokrovitelja biti popraćen i tijekom nastupa na CES-u 2022.

Glavni pokrovitelj natjecanja Idea Knockout 2021 je Hrvatski Telekom. Sponzori su Algebra, Croatia osiguranje, Mastercard, LAQO i HUB385.

Žiri natjecanja Idea Knockout ostat će neotkriven do održavanja natjecanja. Nadzor nad regularnošću rada žirija obavljat će veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu čiji je Trgovinsku ured službeni zastupnik CES-a za našu zemlju.

Sajam CES 2022 bit će održan od 5. do 8. siječnja 2022.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!