MOBILNI NOVITETI

Huawei P50 Pro dostupan je u Hrvatskoj

10.02.2022 u 09:40

Bionic
Reading

Nakon svjetske premijere Huawei je svoj najnoviji flagship uređaj doveo i na hrvatsko tržište

Huawei je objavio početak prodaje najnovijeg flagshipa, Huawei P50 Pro uređaja koji je sada dostupan i korisnicima u Hrvatskoj. Uz P50 Pro, na tržištu će uskoro biti dostupan i preklopni P50 Pocket, dok su FreeBuds Lipstick slušalice već dostupne.

Značajke

Telefon teži 220 grama, te dolazi sa OLED zaslonom od 6.8 inča radnog takta do 120 Hz. Uređaj koristi novu Huaweijevu tehnologiju Huawei XD Optics uz nadograđeni mehanizam XD Fusion Pro koji obrađuje slike i omogućuje reprodukciju raznih detalja. P50 Pro opremljen je i značajkom True – Chroma Shot koja koristi nadograđeni sustav senzora ambijentalnog svjetla, širok raspon boja P3 i prilagodbu više od 2.000 boja.

Dual-Matrix kamera

Periskopska telefoto kamera P50 Pro od 64 MP sadrži prvi periskopski zoom koji zajedno s ultraširokokutnim objektivom i žarišnom duljinom od 13mm, omogućuje fotografije visoke rezolucije s povećanjem do 100x. Kamera Huawei P50 Pro koristi umjetnu stabilizaciju slike u kombinaciji s OIS-om kako bi korisniku pružio True-Steady-Shot, koji osigurava detalje na fotografijama i videozapisima unatoč drhtavim rukama.

P50 sadrži bateriju od 4.360 mAh koja podržava 66 W Supercharge tehnologiju brzog punjenja, kao i IP68 certifikat.

Cijena

Preporučena maloprodajna cijena P50 Pro pametnog telefona iznosi 8.999 HRK, a dostupan je u dvije boje: Cocoa Gold i Golden Black.

Još par stvari...

Huawei je također predstavio i preklopni smartfon P50 Pocket koji će u veljači biti dostupan u prodaji na hrvatskom tržištu. U prodaji se nalaze i Huawei FreeBuds Lipstick slušalice, FreeBudse koji se spremaju u kutijicu koja podsjeća kao ruž za usne.