OKO MWC-A

HTC uskoro predstavlja vlastiti nosivi gadget i mobitel M9

19.01.2015 u 14:50

Bionic
Reading

HTC u ožujku planira predstaviti novu mobilnu perjanicu M9 (ili 'Hima'), ali i svoj prvi pametni ručni sat, saznaje Bloomberg. Tajvanska kompanija će novitetima pokušati napraviti preokret u poslovanju nakon tri godine pada prodaje

Samim koncem prošle godine, otkrilo se kako su HTC-u odustali od korištenja UltraPixel tehnologije za glavnu kamericu svojih uređaja te da će ona vjerojatno ostati korištena tek za selfije i video pozive na prednjoj strani uređaja.

Bloomberg sada potvrđuje ranije glasine kako će HTC M9 donijeti 20-megapikselnu glavnu kamericu, kao i to da će nosivi gadget kojeg namjeravaju predstaviti biti uparen s Under Armour servisom. Više detalja vezanih uz smartwatch za sada nije poznato.


Očekuje se kako će kompanija otkriti novitete za vrijeme ovogodišnjeg Mobile World Congressa u Barceloni, koji se odvija od 2. do 5. ožujka. HTC već neko vrijeme traži nove proizvodne linije kojima će nadomjestiti lošu prodaju pametnih telefona, a vrijedi istaknuti da je njihov prvi izlet u nove proizvode kamerica Re.