TEHNO NOVITETI

HTC je upravo predstavio svoj najnoviji flagship Android: HTC U12+

23.05.2018 u 11:03

Bionic
Reading

Nakon dugo najavljivanja, HTC je službeno predstavio svoj najluksuzniji i pametni telefon u ponudi. U12+ je elegantan, neobičan i namjenjen za ljubitelje Androdia koji od svojeg uređaja traže specifični 'stil'

HTC danas predstavlja svoju najnoviju perjanicu HTC U12+. Riječ je o HTC-ovom najvećem i telefonu do sad, koji uključuje ekran dijagonale 6 inča s filmskim omjerom stranica 18:9. HTC U12+ nastoji olakšati uporabu uz Edge Sense 2 koji omogućuje intuitivnu jednoručnu interakciju s telefonom za okidanje fotografija, pozivanje glasovnog asistenta ili tako dalje.

Izvor: Društvene mreže / Autor: HTC

Edge Sense 2

Tehnologija Edge Sense može predvidjeti kojom rukom držite telefon, dajući slobodu jednoručnog upravljanja - dvostrukog dodira za navigaciju uređajem, držanja za zaključavanje zakretanja zaslona ili stiskanja ruba za snimanje fotografija i videozapisa, zumiranje mape i mnogo toga drugog.

  • +7
HTC U12+ slike uređaja Izvor: Licencirane fotografije / Autor: HTC

Dvostruka kamera

Po dvije kamere sprijeda i straga omogućuju slikanje, citiramo, 'umjetničke fotografije s bokehom kao na DSLR fotoaparatu'. UltraSpeed Autofocus 2 uključuje autofokus faznom detekcijom punog senzora i novi laserski autofokus, dok HDR Boost 2 omogućuje snimanje fotografija pri bilo kojoj razini osvjetljenja. Kamera ima 2x optički zum i 10x digitalni zum, a video s opcijom Sonic Zoom omogućuje 'zumiranje' zvuka ili glasa. U12+ je osvojio 103 boda na testiranju DxOMark - najvišu ocjenu u industriji za dvostruku kameru.

Zvuk

U12+ dolazi opremljen BoomSound zvučnicima i USonic slušalicama s aktivnim uklanjanjem šuma. USonic je dizajniran kako bi učinkovitije oblikovao zvuk, poboljšavši konačno korisničko iskustvo. Za bežični zvuk koji ide puno dalje od očekivanja, aptX HD je dizajniran s podrškom za 24-bitni Bluetooth zvuk u visokoj razlučivosti.

Liquid Surface

U12+ ima tanke rubove ekrana, nove tipke osjetljivim na pritisak i naravno, nekoliko verzija u različitim bojama. Translucent Blue omogućuje je poluprozirna sjajna verzija klasične plave, Ceramic Black nudi klasični i nešto konzervativniji izgled, dok Flame Red prati trend crvene boje koju, među ostalim, obožavaju Samsung i Apple.

Performanse

HTC U12+ pod poklopcem ima procesor QualComm Snapdragon 845 s podrškom za X20 LTE, 6 GB RAM memorije i 64 GB prostora za pohranu. Uređaj također podržava virtualnu stvarnost uz Vive Focus (gdje je dostupan). Više o uređaju možete pročitati ovdje.