PRIJAVITE SE

HT traži najbolju aplikaciju i startup

01.05.2014 u 14:36

Bionic
Reading

Natječaj je namijenjen nezavisnim programerima i osnivačima startupa koji bi htjeli promovirati svoju aplikaciju i osigurati joj dostupnost širokoj publici. Najbolje startupove možete birati i vi, a sve čekaju zanimljive nagrade

Hrvatski Telekom pridružuje se natječaju Zid poslovnog uspjeha koji se provodi u Češkoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Poljskoj, Rumunjskoj i Slovačkoj.

Natječaj je namijenjen nezavisnim programerima i osnivačima startupa koji bi htjeli promovirati svoju aplikaciju i osigurati joj dostupnost širokoj publici. Za to su prikladne inovativne poslovne aplikacije iz svih poslovnih grana koje olakšavaju poslovanje malih i srednje velikih tvrtki.


Javnost će glasovanjem odrediti najbolje aplikacije prijavljene u svakoj zemlji, nakon čega će stručni žiri odabrati nacionalne pobjednike, najbolju međunarodnu aplikaciju i najbolji start-up.

Pobjednik iz Hrvatske može postati Cloud partner HT-a (u suradnji s HT-om razvijat ćete nova rješenja za poslovne korisnike; model suradnje temelji se na podjeli prihoda) i osvojiti marketinšku kampanju u vrijednosti od 230.000 kuna, dok pobjednička međunarodna aplikacija osigurava kreatorima da postanu Cloud partneri Deutsche Telekomu u svih šest zemalja.

U suradnji s inkubatorom hub:raum Krakow, investirat će se do 80 tisuća eura (gotovo 610 tisuća kuna) pobjedniku startup kategorije. Sudjelovati može bilo koji samostalni programer aplikacija, od pojedinaca do malih startupova.

Glasači, zaposlenici malih i srednjih tvrtki, koji će se registrirati kao podupiratelji aplikacije, mogu osvojiti vrijednu nagradu: Cloud Exchange Mail, šest mjeseci pokusnog korištenja za prvih 100 koji glasuju i ostave podatke o tvrtci, a ujedno su ovlašteni predstavnici tvrtke.

U sklopu nagradne igre svi glasači imaju mogućnost osvojiti: Sonyjev tablet Xperia, te pametne telefone Xperia Z2 i Z1 Compact. Dobitnici će biti izvučeni nasumičnim odabirom između svih registriranih glasača.


Evo pregleda kategorija i nagrada:

Najbolja aplikacija u Hrvatskoj
nagrada: marketinška kampanja vrijedna 230 tisuća kn i mjesto na ICT Marketplaceu

Najbolja međunarodna aplikacija
nagrada: status Telekom International Cloud Partner - mogućnost plasmana u svih šest zemalja i doseg od 1,3 milijuna malih i srednjih poslovnih korisnika te put za posjet T-Labu Berlin uz pregled inovacija i moguću suradnju

Najbolji startup
nagrada: investicija do 80 tisuća eura koju osigurava hub:raum, kao i poziv na Dugu noć start-upova, događaj u Berlinu u organizaciji T-Labsa, uz vlastiti izložbeni prostor

Aplikaciju možete registrirati do 28. svibnja. Glasovanje kreće 5. svibnja i završava 30. lipnja