STIŽU NOVITETI

HP se više okreće 3D i ispisu na tkaninama, kao i većoj razini sigurnosti

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 11.06.2019 16:07
  • Objavljeno 11.06.2019 u 16:07
Sara Majkić, voditeljica kategorije HP-ovih pisača i rješenja za ispis za regiju Adriatic

Sara Majkić, voditeljica kategorije HP-ovih pisača i rješenja za ispis za regiju Adriatic

Izvor: HP / Autor: HP

Među novim pisačima namijenjenih hrvatskom tržištu nalazi se i jedan s nesvakidašnjom tehnologijom punjenja spremnika

HP je predstavio niz novih pisača i ispisnih rješenja namijenjenih hrvatskom tržištu.

Glavni direktor HP-a za regiju Adriatic Primož Polajnar u uvodnom je izlaganju naglasio kako će se ta tvrtka u narednom razdoblju više okrenuti 3D ispisu, ispisu na tkanine, modelu poslovanja koji nudi ispis kao uslugu i podizanju razine sigurnosti pisača, koji i dalje često služe kao stražnja vrata putem kojih kriminalci i hakeri upadaju u tvrtke.

Primož Polajnar, glavni direktor HP Inc. za regiju Adriatic

Primož Polajnar, glavni direktor HP Inc. za regiju Adriatic

Izvor: HP / Autor: HP

Evo koje je novitete na domaćem tržištu za ovaj i idući mjesec najavila Sara Majkić, voditeljica kategorije HP-ovih pisača i rješenja za ispis za regiju Adriatic.

Laserski pisač HP Neverstop, namijenjen primarno vlasnicima malih tvrtki, opremljen je nesvakidašnjom tehnologijom spremnika. Naime, umjesto standardnog uloška ima ugrađeni spremnik kojeg možete dopuniti koristeći jednokratni spremnik, kojeg je potom moguće reciklirati.

HP Neverstop Laser MFP

HP Neverstop Laser MFP

Izvor: HP / Autor: HP

U HP-u kažu kako bi puni spremnik trebao osigurati ispis do pet tisuća stranica, a ovaj neobični printer podržava i aplikaciju HP Smart, pomoću koje je moguće skenirati i ispisivati s mobilnih uređaja.

Na hrvatskom tržištu će biti dostupan od kraja srpnja ove godine, po početnoj cijeni od 1.899 kuna (PDV uključen).

OfficeJet Pro nova je linija pametnih pisača namijenjenih prvenstveno malim tvrtkama, opremljenih mobilnim rješenjem Smart Tasks koje, između ostalog, omogućuje automatizaciju i ubrzavanje skeniranja te značajku samopopravka Wi-Fi mreže koja omogućuje rad bez prekida veze.

HP OfficeJet Pro 9010

HP OfficeJet Pro 9010

Izvor: HP / Autor: HP

Serija HP OfficeJet Pro (9010, 9020 i 9019) za male tvrtke bit će dostupna od kraja lipnja po cijeni od 1.299 HRK (PDV uključen).

HP je predstavio i najnoviji portfelj Laser, u kojem su uz istoimeni pisač još i HP Laser MFP, HP Color Laser te HP Color Laser MFP, najmanji pisač u razredu laserskih pisača u boji. Serije HP Laser 100, HP Laser MFP 130, HP Color Laser150 i HP Color Laser MFP 170 bit će dostupne od početka srpnja od 799 kuna (PDV uključen).

HP Color Laser Jet Pro M454dn

HP Color Laser Jet Pro M454dn

Izvor: HP / Autor: HP

Nove serije višefunkcijskih pisača HP A4 EcoSmart LaserJet 500 i 600 te proširene serije A3 LaserJet 700 i 800 bit će dostupne od lipnja ove godine u neizravnoj prodaji kod kvalificiranih partnera ili izravno putem HP-a. Serija HP Reinvigorated A4 400 bit će dostupna od sredine ovog mjeseca po cijeni od 1.999 kuna (PDV uključen).

Predstavljena je nova generacija poslovnih rješenja ispisa, među kojima su set aplikacija JetAdvantage i Smart Device Services.

Aplikacije JetAdvantage komplet su alata za jednostavnu izradu i aktivaciju tijeka rada za dokumente u oblaku, a koje omogućavaju prilagodbu HP-ovih višefunkcijskih pisača korisnicima nizom usluga. HP se priprema na sveobuhvatnu integracija tijeka rada s 35 aplikacija (dostupnih tokom ljeta ove godine) i 200 partnera za razvoj.

Tehnologija u računalnom oblaku SDS trebala bi omogućiti rješavanje određenih problema s ispisom na daljinu i snižavanje troškova servisa za 15 posto.

U HP-u tvrde kako može predvidjeti kvarove ključnih komponenti prije nego što se dogode, što omogućuje popravak i prije nego što dođe do kvara te se tako izbjegavaju prekidi u radu.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!