malen ali moćan

HP DeskJet Ink Advantage 3785

24.05.2017 u 13:13

Bionic
Reading

Ovo je najmanji sve-u-jednom pisač na svijetu! I jedan od jeftinijih…

Ovaj HP-ov uređaj se doista ima čime pohvaliti. HP DeskJet Ink Advantage 3785 zauzima manje mjesta na stolu nego bilo koji uređaj te vrste, tvrdi HP. No daleko od toga da mu je to jedina prednost. Najveća od svih je definitivno ono što nudi za svoj novac – a toga ima podosta…

Krenimo redom. Za početak, ne samo da je jeftin – jeftinih uređaja uvijek ima, nije ih problem naći, pogotovo ako pristanete na manje ugledni brend nego što je HP – nego i troši tintu Advantage koja je jeftinija i dulje traje od običnih tinti.

A Centro.hr vas još časti s dodatnom besplatnom crnom tintom!

Slijedeća prednost je što ovaj uređaj podržava WiFi, a to znači da na njega možete bežično otiskivati ne samo s računala (koja ne moraju biti spojena kabelom na njega) nego i sa smartfona i tableta, uz pomoć besplatnog HP-ovog softvera. A pošto ovo nije samo pisač nego i skener/kopirka, vrlo lako ćete dokument skenirati – direktno na mobitel.

Pošto ovo nije najjeftiniji model svoje vrste, on nudi još dodatnih mogućnosti: LCD ekran, solidno brz rad (8 stranica u minuti ako otiskujete jednobojne dokumente; pet i pol u boji; sve to po ISO standardu – što znači da može i brže). Kvaliteta ispisa je 4800*1200 točaka po inču. Teži 2,33 kilograma – manje od laptopa – pa ga je lako i prenijeti ako treba.

Sve to za manje od 500 kuna? Prava prilika!

www.centro.hr