Najtanji preklopni telefon

HONOR Magic V2 dostupan u prodaji u Hrvatskoj!

16.02.2024 u 10:26

Bionic
Reading

Najtanji preklopni telefon može izdržati više od 400.000 savijanja

Nakon dvotjednog razdoblja pretprodaje, novi preklopni pametni telefon HONOR Magic V2 u Hrvatskoj je napokon dostupan u prodaji kod mobilnih operatera – A1 i Telemach, te kod maloprodajnih partnera. Riječ je o ultratankom uređaju koji odlikuju neusporediva funkcionalnost i elegantan, sofisticiran dizajn, o tehnološkom čudu koje najavljuje novu eru preklopnih pametnih telefona.

Ovaj najtanji i jedan od najlakših pametnih telefona na svijetu teži svega 231 g te ima samo 9,9 mm kada je preklopljen[1]. Uređaj je rezultat dvogodišnjeg razvoja koji uključuje više od 210 tehnoloških otkrića, kao što su, osim ultratanke baterije, i rashladni sustav, šarke, Type-C konektor, zaslon, jedinica zvučnika, itd.

Nova generacija silicij-ugljične dvostruke baterije prosječne debljine od samo 2,72 mm postiže visoki kapacitet do 5000 mAh[2] u prostoru tankog i laganog sklopivog vodećeg kućišta. Osim svog tankog profila, HONOR Magic V2 može se pohvaliti i pionirskom upotrebom materijala iz zrakoplovstva i šarkama od legure titana[3], izrađenih pomoću tehnologije 3D ispisa – prvih za preklopne uređaje dosad. Njegovu izdržljivost potvrđuje i certifikat SGS-a – HONOR Magic V2 može izdržati više od 400.000[4] savijanja, obećavajući pouzdanost tijekom čitavog desetljeća svakodnevne upotrebe.

HONOR Magic V2 ima trostruku stražnju kameru koja uključuje glavnu kameru od 50 MP (f/1.9), ultraširoku kameru od 50 MP (f/2.0) i telefoto kameru od 20 MP (f/2.4). Dvostruka prednja kamera ima dvije 16 MP kamere (f/2.2).

Uključujući inovaciju usmjerenu na čovjeka, uređaj podržava i vodeću tehnologiju PWM zatamnjivanja od 3840 Hz[5], koja minimalizira naprezanje očiju, osiguravajući ugodno gledanje čak i tijekom dužeg korištenja. HONOR Magic V2 nudi neusporedivo bolje iskustvo pretraživanja i kristalno čistu sliku video poziva, osiguravajući da korisnici ostanu produktivni. Štoviše, uvođenje Dual Tasking Efficiency-a, omogućeno okomito podijeljenim zaslonom, pretvara multitasking u jednostavnu aktivnost, omogućavajući korisnicima da istovremeno obavljaju posao i uživaju u slobodnom vremenu.

HONOR Magic V2 dostupan je u crnoj boji s veganskom kožnom pozadinom po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.999 EUR.

Za više informacija posjetite HONOR online na: https://www.hihonor.com/hr/

Facebook: https://www.facebook.com/honorcroatia

Instagram: https://www.instagram.com/honor.hrvatska

O HONOR-u

HONOR je vodeći globalni pružatelj pametnih uređaja. Posvećen postizanju statusa globalno prepoznatljive tehnološke marke i stvaranju novog inteligentnog svijeta za svakoga putem svojih moćnih proizvoda i usluga. S neumoljivim fokusom na istraživanje i razvoj, posvećeni su razvoju tehnologije koja osnažuje ljude diljem svijeta da idu dalje, pružajući im slobodu da postignu više. Nudi širok raspon visokokvalitetnih pametnih telefona, tableta, prijenosnih računala i nosivih uređaja koji odgovaraju svakom budžetu. Portfelj inovativnih, premium i pouzdanih proizvoda tvrtke HONOR omogućuje ljudima da postanu bolja verzija sebe.

[1] Podaci su dobiveni u laboratoriju tvrtke HONOR. 'Milimetarska era' specifično se odnosi na sklopive telefone debljine manje od jednog centimetra kada su sklopljeni. 9,9 mm odnosi se na debljinu crnog (verzija od PU-a) modela u sklopljenom stanju, dok se 4,7 mm odnosi na debljinu crnog (verzija od PU-a) modela u rasklopljenom stanju. Ukupna debljina ne uključuje zaštitni film unutarnjeg i vanjskog zaslona i podignuti dio fotoaparata. Stvarni se podaci mogu razlikovati ovisno o konfiguraciji, proizvodnom postupku i metodi mjerenja. Uzmite u obzir stvarni uređaj.

[2] Tipičan kapacitet baterije iznosi 5000 mAh, a nazivni kapacitet baterije iznosi 4900 mAh.

[3] Podaci su dobiveni u laboratoriju društva HONOR, osovina od legure titanija jest 150 % jača od osovine od legure aluminija iste veličine.

[4] Podaci iz HONOR laboratorija

[5] Ovaj proizvod nije medicinska oprema i nije dostupan za liječenje.