NOVI POČETAK SAGE?

Halo 4 kreće u prodaju

05.11.2012 u 10:52

Bionic
Reading

Novo izdanje popularne Microsoftove pucačine za konzolu Xbox360 u prodaju kreće tijekom noći sa 5. na 6. studenoga u više od deset tisuća dućana u 40 zemalja

Razvijena u suradnji sa 343 Industries (radili su na izradi Halo: Combat Evolved Anniversary), igra imeđu ostalog uključuje nove modove za jednog do četiri igrača 'Spartan Ops', koje će igračima nuditi novu epizodu tjedno. Dodan je i novi mod War Games, koji podržava do 16 igrača.

Vraća se Master Chief, koji će u ovom nastavku pokazati više ljudsko lice, a oni koji se uhvate u koštac s najtežim postavkama igre moći će vidjeti kako izgleda bez kacige.

U Microsoftu i 343 Industries ambiciozno planiraju postaviti svijet u kojem će moći pričati priče putem igrica tijekom idućih deset do dvadeset godina.

Za promociju igre bit će organizirano više od 30 posebnih događanja, u gradovima kao što su London, Seattle, Pariz, Berlin, Toronto, Singapure, Tokio, Hong Kong, Dubai i Sydney.

Halo 4 jedna je od najiščekivanijih računalnih igara ove godine. Prethodni nastavci dosad su prodani u 46 milijuna primjeraka ostvarivši oko tri milijarde dolara (17,8 milijardi kuna) prihoda.

U sklopu promidžbene kampanje dio Lihtenštajna preuređen je tako da nalikuje na raznu zonu iz svijeta kakav opisuje Halo, a posjetitelji su dobili priliku za uranjajuće kazališno iskustvo.

Pogledajte promotivni video na kojem je radio David Fincher, redatelj 'Kluba boraca':