Potreban je samo jedan dodir da uklonite refleksije!

Funkcija AI Remove Reflection na HUAWEIJEVOJ seriji P40 pretvara vas u profesionalnog foto retušera u samo nekoliko sekundi

18.06.2020 u 09:10

Bionic
Reading

Jeste li ikada vidjeli svoj odraz na fotografijama? Sjetite se posljednjeg puta kada ste snimili fotografiju stojeći iza prozora ili stakla i pokušavali snimiti neki muzejski izložak. Ove refleksije su definitivno iritantne i upropaštavaju sliku koju ste željeli

S funkcijom AI Remove Reflection HUAWEIJEVE serije P40, vaši problemi s odrazom u prozoru će doslovno nestati.

Potrebno je samo nekoliko koraka

Refleksije i prozori idu zajedno. Ali kada se naoružate s pametnim telefonom HUAWEIJEVE serije P40, potrebno je samo nekoliko brzih koraka da uklonite refleksije s fotografija. Štoviše, ova funkcija nema utjecaj na kvalitetu vašeg remek djela. Čak i najneiskusniji početnici mogu se riješiti refleksija koristeći ovaj praktičan alat.

Kao prvo, otvorite aplikaciju Kamera da snimite fotografiju. Dotaknite gumb okidača da snimite predmet svog interesa.

Zatim otvorite Galeriju fotografija, odaberite svoju sliku i zatim otiđite u sučelje Uredi. Tamo odaberite kategoriju “Pametno” i dotaknite “AI Remove Reflection”. I voila! Refleksije su sada uklonjene.

Na kraju, spremite svoj rad. Svaki put kliknite na ikonu diskete u gornjem desnom kutu zaslona da spremite svoju obradu prije nego što napustite aplikaciju.

Funkcija AI Remove Reflection funkcionira samo na slikama koje snimite svojim telefonom, ali također i na slikama spremljenim u vašoj Galeriji fotografija. To znači da čak možete pomoći svojim prijateljima da uklone refleksije sa svojih fotografija. Samo ih tražite da vam ih pošalju i slijedite gore navedene korake kako bi to učinili.

Omogućeno Huaweijevim algoritmima umjetne inteligencije

S čipsetom Kirin 990 5G SoC, nisu vam potrebni nikakvi dodaci niti aplikacije trećih strana da uklonite refleksije sa svojih slika. Neuralna procesna jedinica koja se temelji na Da Vinci arhitekturi pobrinut će se za sve to. Povećana snaga obrade umjetnom inteligencijom čini mogućim ono što se čini nemoguće.

HUAWEIJEVA serija P40 identificira i uklanja sloj refleksije na slikama analizom slika i provjeravanjem područja koja se podudaraju s karakteristikama refleksija. Sve je podržano na pametnim telefonima HUAWEIJEVE serije P40, tako da korisnici ne moraju tražiti aplikacije trećih strana kao što je Photoshop za uređivanje svojih slika. Ako ste perfekcionist – ova je funkcija stvorena za vas.

Kamera pametnog telefona vodeće HUAWEIJEVE serije P40 podržava ne samo funkciju AI Remove Reflection, nego i mnoštvo drugih praktičnih funkcija umjetne inteligencije uključujući AI Best Moment i AI Remove Passersby. Zaintrigirani ste? Odmah nabavite pametni telefon HUAWEIJEVE serije P40 i sami ga isprobajte.