PREKLOPNICI I NOSIVI UREĐAJI

[FOTO] Samsung je predstavio novitete: Ovo su pet najvećih objava s najnovijeg Galaxy Unpackeda

11.08.2022 u 13:31

Bionic
Reading

Stigli su novi preklopni smartfoni u pratnji dvije iteracije pametnih satova i za kraj - novih bežičnih slušalica

Samsung je 10. kolovoza održao najnoviji Galaxy Unpacked gdje je, kao što smo i očekivali, predstavio dva nova preklopna uređaja, nove pametne satove i novog predstavika linije Galaxy Buds Pro. Premda nas kompanija nije iznenadila sa samom linijom uređaja, nadogradnje svakog od njih izgledaju kao svojevrsno rafiniranje već postojećih značajki. Naravno, kao i uvijek se isplati pročitati ili pogledati pokoju recenziju prije nego što zaključite jesu li novi smartfoni i nosivi uređaji vrijedni vaše pažnje.

Galaxy Z Flip4 - iteracijska nadogradnja Samsungovog kompaktnog preklopnika

  • +47
Samsung Galaxy Unpacked: Samsung Galaxy Z Flip4 Izvor: Promo fotografije / Autor: Samsung

Z Flip4 vrlo je sličan uređaj prethodniku i da - i dalje se preklapa kao telefoni iz 'dobrih starih vremena'. Uređaj sa sobom donosi nekoliko novih softverskih trikova poput pregleda selfija na vanjskom ekranu koji je u istom omjeru stranica kao slika ili brzog punjenja koje telefon može napuniti do 50 posto u oko 30 minuta. Uređaj košta 8,499 kn, dolazi 26. kolovoza, a možete ga prednaručiti sad.

Nov Galaxy Z Fod4 donosi mala poboljšanja uz bonus boljih kamera

  • +44
Galaxy Unpacked: Samsung Galaxy Z Fold4 Izvor: Promo fotografije / Autor: Samsung

Samsung je također bio oprezan oko nadogradnji u Galaxy Z Foldu4. Dizajn je većinom isti, premda je sam uređaj nešto lakši od prošlog. Prave promjene dolaze u obliku poboljšane kamere koja uključuje glavni senzor od 50 MP. Doduše, uz cijenu od 13.999 kn i dalje je riječ o skupom smartfonu. Prednarudžbe su otvorene od 10. kolovoza, a uređaj na tržište stiže 26. kolovoza.

Pametni satovi Galaxy Watch5 dolaze s većim baterijama

  • +27
Samsung Galaxy Unpacked: Samsung Galaxy Watch5 i Galaxy Watch5 Pro Izvor: Promo fotografije / Autor: Samsung

Samsungova serija Galaxy Watch4 imala je relativno slabu bateriju, no kompanija očigledno pokušava to popraviti na novom Galaxy Watchu5 i Watchu5 Pro. Uređaji dolaze sa temperaturnim senzorom, nečim što ćemo navodno vidjeti i na ovogodišnjem Apple Watchu. Watch5 i Watch5 pro dostupni su za prednarudžbu, a prodaja kreće 26. kolovoza.

Galaxy Buds2 Pro dolaze s višom cijenom, novim dizajnom i podrškom za hi-fi zvuk

  • +36
Samsung Galaxy Unpacked: Samsung Galaxy Buds2 Pro Izvor: Promo fotografije / Autor: Samsung

Samsungove najnovije slušalice Galaxy Buds 2 Pro dolaze s novim dizajnom koji je 15 posto manji od izvornog te podržava 24-bitni hi-fi preko Bluetootha. Nadogradnje, doduše, dolaze po višoj cijeni - 1.699 kuna. Slušalice možete prednaručiti danas, a na tržište stižu 26. kolovoza.

Samsungovi novi proizvodi koriste više recikliranih materijala

Samsung je također raspravljao o uvođenju recikliranih materijala u dizajne predstavljenih proizvoda. Primjerice, sad koriste potrošene ribarske mreže u materijalima za izradu Z serije i Galaxy Budsa2 Pro. Samsung kaže da se reciklirane mreže koriste za proizvodnju čak 11 njihovih proizvoda.