MOBILNI NOVITETI

[FOTO] Nokia predstavila tri nova pristupačna smartfona: Upoznajte C21, C21 Plus i C2 drugo izdanje

28.02.2022 u 09:51

Bionic
Reading

Finski HMD Global predstavio je još tri uređaja koji, sudeći prema konstrukciji i još neobjavljenim 'niskim cijenama' nude puno toga korisnicima koji žele uštediti

Nakon nedavnog lansiranja modela G11 i G21 ovog mjeseca, HMD Global najavio je tri nova modela pametnih telefona Nokie C-serije– C21, C21 Plus i C2 drugo izdanje.

Nokia pametni telefoni zabilježili su rast prihoda na tržištu pristupačnih pametnih telefona: 41 posto od 2020. do 2021. , dok je HMD Global 2021. ostvario svoju prvu punu godinu operativne profitabilnosti.

Predviđajući 1 milijun pretplata na svoj Services Suite u prvoj polovici, HMD također najavljuje novi odjel usmjeren na usluge kako bi nastavio ovo razdoblje rasta. To će omogućiti tvrtki da potakne daljnji rast, privuče talente i bolju podršku postojećim klijentima internom racionalizacijom procesa.

Nokia C21 Plus

  • +6
Nokia C21 Plus Izvor: Promo fotografije / Autor: HMD

Nokia C21 Plus je pametni telefon dolazi s dvije različite veličine baterija, 4000 mAh i 5050 mAh koji pružaju do dva i tri dana trajanja baterije.

Izgrađen je oko unutarnjeg metalnog kućišta s IP52 ocjenom za zaštitu od vremenskih elemenata, s otpornošću na prljavštinu, prašinu i kapljice vode te ima kaljeno pokrovno staklo preko HD+ zaslona od 6.5 inča.

Smartfon dolazi sa dvostrukom kamera od 13 MP s panoramskim i portretnim načinima rada. Nokia također nudi 2 godine tromjesečnih sigurnosnih ažuriranja. Uređaj za osiguranje koristi biometrijsku metodu otključavanja licem i otiskom prsta.

Nokia C21

  • +2
Nokia C21 Izvor: Promo fotografije / Autor: HMD

Nokia C21 dolazi sa posebnom kamerom od 8 MP s tehnologijom autofokusa koja može čitati QR kodove. Smartfon, kao i C21 dolazi sa višejezgrenim procesorom i biometrijskim sigurnosnim mjerama otključavanja licem ili otiskom prsta. Smartfon kao i C21 Plus nudi dvije godine redovitih sigurnosnih ažuriranja.

Nokia C2 drugo izdanje

  • +4
Nokia C2 2nd Edition Izvor: Promo fotografije / Autor: HMD

Nokia C2 drugo izdanje dolazi sa pojačanim unutarnjim metalnim kućištem te baterijom koja pruža 'dane mirovanja i 24 sata neprekidnog rada'. Smartfon stiže sa zaslonom od 5,7 inča, dok su mu i prednja i stražnja kamera opremljene bljeskalicama. Kao i ostali predstavnici C-skupine, C2 drugo izdanje stiže sa minimalnim predučitavanjem, brzim ažuriranjem OS-a i dvogodišnjom garancijom tromjesečnih sigurnosnih ažuriranja.