OSVJEŽILI APLIKACIJU

Facebookov Messenger sad može slati i video

29.04.2014 u 10:03

Bionic
Reading

I ne samo to - aplikacija za brbljanje najveće svjetske društvene mreže sad podržava dodavanje svih vrsta sadržaja što je brže moguće. Nove značajke prvi mogu isprobati korisnici iOS-a, verzija za Android slijedi uskoro

U novom izdanju za iOS Messenger omogućava razmjenu video zapisa i bržu razmjenu fotografija između kontakata i grupa. Ukratko - sve je na dohvat prsta.


Dobio je i novo sučelje za poruke - sad ćete vidjeti jedan niz ikonica pomoću kojih možete ubaciti sadržaj poput glasovnih poruka, fotografija, videa... Pojednostavljeno je preuzimanje i pretraživanje emotikona, tako da to sad možete činiti izravno tijekom razgovora.

Verzija za Android bit će dostupna tijekom ovog tjedna.

Facebook je nedavno objavio kako Messenger koristi 200 milijuna ljudi diljem svijeta. Dio je rastućeg softverskog paketa pomoću kojeg pokušavaju pridobiti i zadržati korisnike mobilnih uređaja.

Strategija im se proteže na tri razine. Nativna aplikacija služi za ostvarivanje prihoda; Instagram, WhatsApp i Messenger privlače nove korisnike, dok Paper i tek kupljeni Moves služe za isprobavanje novih načina dijeljenja sadržaja, piše CNET