POSAO U DUBLINU

Facebook traži 'policajca' za Hrvatsku, evo koji su uvjeti

09.10.2018 u 11:48

Bionic
Reading

Najveća društvena mreža svijeta oglasom traži osobu koja će se baviti otkrivanjem i razrješavanjem zloraba pravila korištenja u Hrvatskoj

Facebook je objavio oglas za posao kojim traži marketingaša zaposlenog na puno radno vrijeme u Dublinu, u sklopu tima Market Operations. Taj je tim zadužen za sigurnost Facebookovih korisnika, između ostalog za otkrivanje te razrješavanje zloraba pravila korištenja.

kad mreža podivlja

Ovako Facebook možete osloboditi od hrpe stresnih objava

Pogledaj galeriju

Dobijete li posao, surađivat ćete s timom zaduženim za hrvatsko tržište pri pregledu sadržaja prijavljenog zbog mogućih zloraba pravila korištenja, rješavati probleme s korisničkim računima, poboljšati podršku korisnicima na hrvatskom tržištu i sudjelovati u rješavanju problema na globalnoj razini.

Od vas će se očekivati pomoć pri optimizaciji i automatizaciji procesa, rješavanje izazovnih problema i sprječavanje njihova pojavljivanja.

Članovima zajednice Facebookovih korisnika trebat ćete pružati visokokvalitetne i točne odgovore, brzo i sa suosjećanjem. Osim što ćete morati biti dobro upoznati s Facebookovim proizvodima i standardima, trebat ćete biti svjesni tekućih događanja i tipičnog ponašanja korisnika u Hrvatskoj.

Uvjeti su: minimalno fakultetska diploma, dvije i više godine iskustva (poželjno na analitičkim poslovima, poznavanje alata kao što su Excel i SQL je bonus), sposobnost strateškog razmišljanja i samostalnog rada u uvjetima kad treba odabrati prioritete, dobro poznavanje domaćeg tržišta...

Rok za prijavu nije naveden, ali može se pretpostaviti kako će vrlo brzo biti zatrpani životopisima pa nemojte dugo čekati. Prijaviti se možete ovdje.