ZAPOŠLJAVANJE

Evo tko sve ovog tjedna traži IT stručnjake

06.03.2018 u 10:42

Bionic
Reading

U suradnji s portalom MojPosao donosimo vam tjedni izbor oglasa za radna mjesta u brzorastućem IT sektoru

F.EE jedno je od vodećih njemačkih poduzeća u tehnologijama proizvodnje i automatizacije s više od 1000 zaposlenik. Za rad u Njemačkoj traže kandidata koji će obavljati posao Programera industrijskih robota. Na oglas se možete prijaviti do 6. ožujka.

Visage Technologies zapošljavaju na dvije radne pozicije: Senior R&D Engineer – Computer Vision/Machine Learning i Data & Testing Engineer – image dana acquisition, annotation and testing. Rok za prijavu na oglase je 8. ožujak stoga, požurite s prijavom!

Comcross i Evolva

comcross croatia tvrtka je koja se bavi projektiranjem i izgradnjom telekomunikacijskih mreža u Hrvatskoj i Njemačkoj. Zapošljavaju na poziciji Junior BO Support Technician, a nude početnu plaću od 4000 kuna neto. Rok za prijavu na oglas je 16. ožujak.

Evolva je IT tvrtka specijalizirana za implementaciju poslovnih web aplikacija. Traže Java programera koji će se pridružiti njihovom timu u razvoju jedne velike poslovne Java Web aplikacije. Posao se odvija u Varaždinu, a rok za prijavu je 8. ožujak.

SARDA za proizvodnju programske opreme za pomorski i kopneni transport i logistiku tvrtka je aktivna u lukama Jadrana (Koper, Rijeka, Ploče, Bar). Traže Dizajnera/Programera poslovnih aplikacija, a poslodavac nudi plaću od 6000 kuna i stalni radni odnos. Posao se obavlja u Rijeci, a prijaviti se možete do 9. ožujka.