SAMO NAJBOLJE

Facebook isprobava novi i glasan način objave statusa

06.03.2018 u 05:59

Bionic
Reading

Najnovija značajka u popularnoj društvenoj mreži istražuje još jedan način na koji korisnici sa svima mogu podijeliti ono što misle

Facebook je počeo s testiranjem novih zvučnih objava statusa. Značajka se počela pojavljivati kod brojnih korisnika u Indiji te je, sudeći prema svemu, ciljana na tržišta gdje se zbog brojnih pisanih jezika još ne može napraviti univerzalna tipkovnica. Značajka se zove 'Dodaj zvučni zapis' ili 'Add voice clip' kojom možemo snimiti kratku izjavu te ju objaviti poput klasične objave.

  • +5
Ove stvari nipošto ne smijete objavljivati na Facebooku Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Uvijek dajemo sve od sebe kako bi ljudima pomogli da se povežu sa prijateljima i rodbinom na Facebooku na način koji je njima autentičan. Zvučni isječci pružaju novi medij putem kojeg se možemo izražavati' kažu iz Facebooka.

Kada stiže?

Još nije poznato kada će se ova nova značajka pojaviti kod nas, no prema svemu sudeći, ona je još u stadiju razvoja i tesitranja. Ako se pokaže dovoljno popularnom, s radošću možemo ustvrditi da ćemo na Facebooku konačno moći objavljivati navijačko urlikanje ili omiljenu pjesmu koja u baš ovom trenu trešti na radiju.