PRIČA SE

Evo što sve znamo o smartfonu OnePlus 7

23.12.2018 u 08:03

Bionic
Reading

Iako je OnePlus 6T još uvijek razmjerno nov pametni telefon, vrijeme je za pogledati što bi nam sve moglo donijeti iduće izdanje

Pametni telefoni kineskog proizvođača OnePlus u zadnje vrijeme postaju sve skuplji. Ipak, i dalje su daleko jeftiniji nego top modeli drugih proizvođača. Stoga vijesti o novim izdanjima treba imati na radaru. Evo što se dosad pričalo i nagađalo o modelu OnePlus 7.

Nismo imali prilike vidjeti puno fotografija koje bi ga prikazivale, ali za to se pobrinuo tviteraš Ishan Agarwal koji je objavio snimku na kojoj su, čini se, glavni izvršni direktor OnePlusa Pete Lau i drugi direktori OnePlusa na sastanku, a na zaslonu je crveni uređaj s povećom kamerom nalik onima na Motorolinim mobitelima.

Teško je pouzdano odrediti, no reklo bi se kako ima četiri leće straga. Naravno, ovo ne mora biti OnePlus 7 - moguće je kako je riječ o nadolazećem smartfonu s podrškom za mreže 5G, koji bi se na europskom tržištu trebao pojaviti tijekom 2019. godine.

TEHNO PREGLED

Sedam samuraja među smartfonima koji su obilježili 2018.

Pogledaj galeriju

Što se procesora tiče, Lau je već najavio kako će njihov idući top model biti pogonjen Qualcommovim Snapdragonom 855. Mogao bi imati barem šest gigabajta RAM-a i 128 GB memorije za pohranu. Zaslon bi mogao biti unaprijeđen na razlučivost reda veličine 1.440 p.

Kao i njegov prethodnik, OnePlus 7 mogao bi biti najavljen tijekom svibnja iduće godine. Cijena bi se mogla kretati oko 550 američkih dolara, možda nešto više, piše Digital Trends.