PREGRŠT NAGRADA

Evo što sve možete osvojiti tijekom BFS-a 2016

26.01.2016 u 13:43

Bionic
Reading

U četvrtak 28. siječnja Bug Future Show 2016 vrata će u zagrebačkom kinu Europa otvoriti u deset ujutro, a program počinje u 10.30. Evo što su ovogodišnji sponzori pripremili kao nagrade posjetiteljima

Generalni pokrovitelj Hrvatski Telekom najštosnijem ili najaktivnijem ili najnešto tviterašu koji će tvitati uz hashtag #BFS2016 poklonit će na kraju BFS-a 2016, poslije panela 'Zvijezde interneta: A New Time Zone', Samsungov tablet Galaxy Tab A 9.

Prvi će nagrade dijeliti HBO, nakon panela 'Virtualna, dopunjena i miksana stvarnost'. Pripremljeno je ukupno pet poklon paketa koji će sadržavati vaučere za besplatno korištenje usluge HBO GO, majice 'Game of Thrones' i 'Silicon Valley', pljosku 'Boardwalk Empire' i sitnice vezane uz seriju 'True Detective'.

Na pultu HBO-a u foajeu kina Europa dijelit će i 50 vaučera za tri mjeseca besplatnog korištenja usluge HBO GO.

Tijekom intervjua uživo 'Gabba Gabba Hey: CES 2016' vesela ekipa koja nastupa podijelit će 50 nagrada Samsunga, Intela i HP-a. Bit će tu svega - od slušalica Level U i Samsungovih power-bankova, preko HP-ovih periferija za PC, pa sve do Intelovih bežičnih tipkovnica, majica i termosica.

Kada završi nastup startupa Mogy, netko tko će sjediti u publici bit će u prilici osvojiti odličan smartfon HTC One A9.

Ako poslušate panel raspravu 'Internet na kotačima' do kraja, moći ćete osvojiti Intelovo računalo NUK s platformom Core i3. Intel će i tijekom dva predavanja bagovca Denisa Arunovića pokloniti Compute Stick.

Vrijedi slati i fotke na Instagram uz hashtagove #BFS2016 i #sonymobile. Na kraju točke 'Jedan-na-jedan: I ravnatelj to voli' trojici vlasnika najboljih slika bit će uručeni Sony Xperia Z5 Green Edition + Micro USB Charging Dock DK52, zatim Sonyjev SmartBand 2 te Sony Stereo Bluetooth Headset SBH70.

Konačno, na Mazdinom štandu u foajeu kina Europa moći ćete ispuniti nagradni listić. Onome tko to učini najbolje Mazda će pokloniti vikend uz Mazdu CX-3 G150 AWD Revolution Top.

Više:BFS 2016