APLIKACIJA

Domaćom aplikacijom pratite rezultate svih sportskih natjecanja

14.03.2014 u 15:33

Bionic
Reading

Evo nešto za ljubitelje sporta i klađenja - aplikacija na hrvatskom jeziku koja nudi sportske rezultate za 26 sportova i 3000 različitih liga i natjecanja iz cijeloga svijeta.

Podaci koje nudi aplikacija Rezultati uživo obuhvaćaju rezultate uživo i nakon završetka utakmice, tablice i statistiku.


Ima opciju pomoću koje pratite samo utakmice koje su u tijeku za odabrani sport. Uživo možete pratiti i statistike utakmice za sedam sportova. Također, na raspolaganju je opcija Moje utakmice, koja šalje obavijesti o natjecanjima u različitim sportovima koja ste prethodno odabrali.

U ponudi su i pregledi tablica ili ždrijebova, kao i nogometnih utakmica, uključujući sastave, strijelce, kartone i izmjene te statistike uživo za najveće europske lige.

U verziji za Android ima 8,1 MB. Trebate imati izdanje 2.2 ili novije. Što se inačice za iOS tiče, nešto je teža (8,9 MB), a vrti se na izdanjima od 6.0 pa dalje.

Iza aplikacije stoji tvrtka LiveSport s.r.o. sa sjedištem u Češkoj, koja se hvali kako pruža uslugu praćenja rezultata uživo za 40 milijuna korisnika diljem svijeta.