FACE TO FACE

Dobre vijesti: Tinder je upravo dobio videopozive

  • Autor: Damir Rukavina
  • Zadnja izmjena 28.10.2020 10:41
  • Objavljeno 28.10.2020 u 10:41
tportal

Izvor: Creative Commons / Autor: solenfeyissa

Korisnici diljem svijeta od sad mogu otići na virtualni čvenk uz pomoć Tinderove značajke za videopozive pod imenom Face to Face

Tinder je početo petljati sa video pozivima još u srpnju ove godine kada je značajku nazvao Face to Face (Lice u lice). Premda je, kao što to obično ide, Face to Face prvotno bio dostupan u samo nekoliko država, Tinder je upravo objavio da videopozivi dolaze svima, prenosi Makeuseof.

Ovaj poziv jedan-na-jedan definitivno će se pokazati korisnim ako se s osobom ne možete naći uživo. Ako se bojite za privatnost, Face to Face dolazi sa nekolko mjera koje će spriječiti neželjene video pozive. Prema Tinderu, aplikacija će tražiti dozvolu od obje osobe prije početka video poziva.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tinder

Kad odlučite omogućiti video pozive, aktivirat ćete ih pritiskom na ikonicu s videom. Vodite samo računa da Tinder neće drugoj osobi dati do znanja kada ste uključili video - oni će otkriti da ste aktivirali poziv tek kada to i sami učine. Ako želite isključiti video poziv, to možete napraviti bilo kada - čak i posred razgovora.

Romantični razgovori

Za početak razgovora Face to Face, vi i vaš spoj morate prihvatiti Tinderova pravila - razgovor ne smije uključiti golotinju, seksualne sadržaje, govor mržnje, ilegalne aktivnosti ili bilo koji sadržaj koji uključuje maloljetnu djecu. Ako vas zanima kako će video izgledati kad pokrenete Face to Face, iskustvo će biti malo drugačije od onog na koje smo navikli. Umjesto da poveća ekran, Face to Face će ga podijeliti na pola. Vaše će lice biti na gornjem dijelu, a lice vašeg kontakta na donjem.

Nakon što obavite poziv, Tinder će vas pitati za mišljenje o usluzi. Kompanija naglašava da je najbolje biti rezerviran sa video razgovorima te da je jako važno da upoznate drugu osobu prije nego što uključite značajku. Aplikacija također predlaže da odigrate društvenu igru i zabavite se, kao na pravom spoju.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!