Novi gadget je stigao

Content creatori, ne brinite! Izašao je najhot gadget 2022. godine

20.03.2022 u 15:59

Bionic
Reading

Tko nije upoznao bol i tjeskobu iščekivanja, nikad nije prednaručio Apple gadgete i onda čekao, čekao, čekao…

Tko nije upoznao bol i tjeskobu iščekivanja, nikad nije prednaručio Apple gadgete i onda čekao, čekao, čekao… Techie geeks who get it, get it! Brojite dane i sekunde do tog magičnog trenutka kad otvarate kutiju, potegnete trakicu, prvo jednu, pa drugu, otvorite poklopac i dobijete magičnu poruku: „Designed by Apple in California.“ Nećemo previše duljiti - na tržište je upravo stigla nova serija Apple uređaja, a među proizvodima cijenom i kvalitetom se ističe iPad Air 5!

Što je toliko magično u Apple uređajima? Ako radite posao u kojem je svaki dan drugačiji, u kojem morate biti opremljeni brzim gadgetima i uz to snimati, montirati, ilustrirati i izrađivati kampanje dok ste izvan ureda ili doma, prepoznajete vrijednost svih Apple gadgeta. Veliki je plus što se Apple proizvodi mogu koristiti godinama bez problema s baterijom i kvarenjem, a poželjet ćete kupiti novi uređaj samo zato što je bolji performansama i izgledom, a ne zato što je prethodnik neupotrebljiv ili amortiziran.

Pomno prateći sve Apple evente i novosti, tech geekove neobično je zaintrigirao podatak da na tržište stiže novi iPad Air, s već kultnim M1 čipom i to po cijeni koja obećava (5889 kn).

Prije svega, ovo je malen, brz i jednostavan uređaj. Ako poput svakog kreativca imate radni tjedan koji je uvijek drugačiji i dinamičan i morate sa sobom imati spreman uređaj koji zadovoljava sve potrebe, super brzo očitava podatke, a pri tome je user friendly i ima bateriju koja traje danima, zavoljet ćete novi iPad Air 5. Sve nabrojano dolazi s njim, kao i po prvi puta M1 čip. Prije koji mjesec Apple je lansirao iPad Pro s M1 čipom za kojim su korisnici poludjeli, a sada je i model Air dobio svoj M1 čip, po prvi puta. Uz njega je preuzimanje i spremanje datoteka te općenito rad na uređaju ubrzan maksimalno, a baterija radi zavidnih 48 sati bez punjenja!

Kod nove 5-ice iznenađuje kamera koja doživljava svoj maksimum u selfie formi s ultraširokim centralnim fokusom za prirodnije iskustvo videopoziva. FaceTime vam službeno postaje omiljeni način komunikacije! U uređaj je implementirana jedna, no vrijedna kamera za sate i sate snimanja, uz mogućnost postizanja maksimuma u visokoj rezoluciji sa 60 frameova po sekundi. Tko voli kreirati Reelse i TikTokove, znat će o čemu je riječ! Uz fotografe, u novom iPad Airu uživat će i gameri. Zbog svog 8-jezgrenog GPU uređaj pruža dvostruko brže grafičke performanse u odnosu na prethodnika, a čini ga bržim od najbržeg konkurentskoga tableta. Također, nije zanemariv podatak kako je dvaput brži od najprodavanijeg Windows prijenosnog računala u svom cjenovnom rangu.

No, pravi digitalni umjetnici ostat će oduševljeni kada vide koji svi dodaci dolaze s novim iPadom. Za njihov dizajn zaslužan je NEXT ONE, proizvođač Apple premium dodataka. Nova olovka, zaštitni zaslon i neodoljivi case definitivno izdvajaju iz mase. Pametna olovka druge generacije, NEXT ONE iPad Scribble Pen, kompaktna je, elegantna i minimalistička olovka dizajnirana poput nagibnog pera, s kojom nema straha od trošenja zahvaljujući aluminijskoj leguri od koje je izrađena, te vrhu olovke od čistog bakra. Postavite standard u pisanju, crtanju i označavanju dokumenata zahvaljujući osjetljivosti na nagib kojom možete postići preciznost na razini piksela, poput prave olovke. I ne brinite za poziciju druge ruke dok koristite Scribble Pen – zahvaljujući odbijanju dlana, iPad automatski detektira olovku kao primarni senzor, zbog čega ruku možete odmoriti na zaslonu ekrana bez korištenja zaštitnih rukavica.

Još veća fora od olovke za skribomane je definitivno NEXT ONE „Paper like“ zaštita za ekran koja štiti zaslon uređaja od oštećenja, ogrebotina i prolijevanja tekućina, dok istovremeno pruža osjećaj papira za Scribble Pen. Imat ćete istinski osjećaj pisanja i crtanja na papiru, dok će ruka manje klizati po ekranu, uz smanjene tragove otiska prstiju. Tanka i laka zaštita za ekran neka postane vaše akrilno platno, najdraži blok za skice ili praktični popis za kupovinu!

No, zaštita ne bi bila potpuna bez Roll Casea za iPad s držačem za olovke koji štiti zaslon uređaja i olovku od ogrebotina. Izdržljiv, uz smanjenje otiske prstiju i izrađen od mekanog silikona, case omogućuje najbolju zaštitu do sad. Uz dva kuta potpore, automatsko isključivanje i uključivanje, jednostavan pristup tipkama i punjenje olovke bez otvaranja kućišta, NEXT ONE Roll Case je već sada naš omiljeni gadget dodatak.

Ako volite crtati, snimati, pisati, kreirati, provoditi dane na terenu, a biti povezani sa svime super brzo, iPad Air je gadget za vas. Za sve ljubitelje Apple uređaja i one koji će to tek postati, požurite po svoj primjerak najhot uređaja 2022. godine! Dostupno u svim iSTYLE fizičkim poslovnicama, kao i na istyle.hr. iSTYLE je Apple Premium Reseller, u kojem ćete naći sve Apple proizvode na jednom mjestu, mnoštvo originalnih Apple dodataka, ali i široki asortiman kompatibilnih dodataka proizvođača treće strane koji savršeno pristaju uz vaše omiljene uređaje.