KRAJEM RUJNA

Combis dovodi jednog od najboljih švedskih predavača

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 16.07.2015 20:21
  • Objavljeno 16.07.2015 u 12:38
Fredrik Härén

Fredrik Härén

Izvor: Promo fotografije / Autor: Combis

Uz studije slučajeva i izlaganja ključnih ljudi kompanija u Hrvatskoj koji će ponuditi svoj kut gledanja na tehnologiju i poslovanje, na Combisovoj konferenciji sudjelovat će svjetski poznati predavač na temu poslovnih promjena Fredrik Härén

Deveta Combisova konferencija, jedna od najvećih hrvatskih tehnoloških konferencija, bit će održana 24. i 25. rujna u Šibeniku.

Ovogodišnja krovna tema je 'Osjeti digitalno. Živi digitalno.', a cilj joj je približiti se tehnologijama koje omogućuju poslovnu kreativnost i inovativnost, brže i efikasnije poslovne aktivnosti u okruženju koje se neprestano mijenja.

O sve snažnijoj potrebi da precizno vidimo, razumijemo i reagiramo na promjene u poslovanju govorit će Fredrik Härén na plenarnom predavanju 'Svijet brzih promjena'. Härén je autor i govornik poslovne kreativnosti, promjene i globalnog poslovanja. Održao je više od 1.500 predavanja u više od 60 zemalja. Autor je devet knjiga, uključujući 'The Idea Book'.


'Poslovno uvjetovanom IT sadržaju želimo dati potpuno novu dimenziju, postavljajući tehnologiju u širi kontekst, kako sadašnjih tako i budućih mogućnosti te konkretne primjene na našem i svjetskom tržištu', istaknula je Renée Saboti Slovenc, direktorica Combisove konferencije i voditeljica Odjela marketinga i komunikacija u Combisu.

Studije slučajeva, ključan su dio svake Combisove konferencije, a ove će godine biti podijeljene u šest područja: 'Business', 'Technology', 'Cloud & Big Data', 'Digital Office', 'Business on the Move' i 'Business Change in Digital Age'.

'Drugog dana konferencije možete očekivati mnoga predavanja i studije slučajeva, poput poslovnih perjanica zasnovanih na novim tehnološkim trendovima (Cloud & Big Data), tema koje odgovaraju na pitanje kako brže, bolje i efikasnije raditi uz korištenje napredne tehnologije (Digital Office), tema koje govore kako digitalizirati poslovanje u pokretu (Business on the Move) i tema o poslovnim promjenama koje su podrška novoj digitalnoj ekonomiji (Business Change in Digital Age).


Težili smo obuhvatiti uspješne projekte i one teme koje pokazuju koliko je IT inovativan, koristan i kako potiče pozitivne promjene u svakodnevnom poslovanju. Iz tog razloga vjerujem da ćemo potaknuti velik interes poslovne javnosti za dolazak u Šibenik te razmjenu znanja i iskustava', rekao je Goran Car, direktor sadržaja Combisove konferencije i direktor strateškog područja za Integrirana IT rješenja i usluge.

Combisova konferencija ove je godine okupila rekordan broj sponzora i medijskih pokrovitelja, što je značajan pokazatelj kvalitete i vrijednosti ovog tradicionalnog okupljanja, kao i sve izraženije potrebe da se upravo pomoću ICT-a potaknu pozitivnija gospodarska kretanja.

Uz Hrvatski Telekom, partnera konferencije, Combis su podržali zlatni sponzori Cisco, CLICO SEE, CommVault, Dell, Imperva, NetApp, RRC, Samsung i VMware Global, srebrni sponzori Lenovo, Lexmark, Microsoft Hrvatska, Veeam te medijski pokrovitelji banka.hr, Business magazine, ICTBusiness.info, Lider, Mreža, Netokracija, PoslovniPuls, SEEbiz.net, ŠibenikIN, Tportal, Večernji list i Yammat FM.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!