NE VOLI U DUBOKO

Claudia Romani brćka se u plićaku

22.08.2014 u 12:16

Bionic
Reading

Najzgodnija globetrotterica u posljednje vrijeme ne izlazi iz svoje vile na Floridi. Koji joj je vrag?

Claudia je jednom davno bila prava mala čergarka. Rođena u Akvili, odrasla je po cijeloj Italiji, zatim je na red došla Danska, onda Engleska, a sada živi na Floridi. Nije ni čudo da je u intervjima konstantno isticala kako voli putovati i upoznavati druge kulture.

No, i poznate manekenke se ponekad zasite nomadskog života. Stoga je Claudiju u posljednje vrijeme teško vidjeti izvan Floride. South Beach i Miami Beach njena su najmilija odredišta. Tamo pozna ljude, ima svoj najdraži kafić i mjesto rezervirano za njen ručnik. Red plivanja, red sunčanja, red prakćanja po plićaku i ova Talijanka je sretna.

Postoji još jedan razlog zbog kojeg Claudia u posljednje vrijeme preferira sjedilački život. Naime, vegetarijanka je od svoje pete godine i u posljednje vrijeme joj je dozlogrdilo jesti tjesteninu s rajčicama ili pržene krumpiriće natopljene mesnim umakom. Posljednji izlet u Sarajevo ostavio ju je potpuno šokiranom. 'Oni tamo jedu meso za glavno jelo i meso za prilog! Gladovala sam danima!' Supermen poručuje: dobro je to za figuru, Claudijo...