EKO NOVITET

City Center one ima punionicu za električne automobile

02.09.2015 u 10:51

Bionic
Reading

City Center one prvi je šoping-centar u Hrvatskoj koji svojim posjetiteljima omogućuje da napune svoje električne automobile, i to besplatno!

Uvođenjem e-punionica trgovački centri City Center one u Zagrebu i Splitu doprinose smanjenju potrošnje fosilnih goriva te štetnih emisija CO2 u okoliš te daju svoj doprinos i poticaj zelenoj vožnji i čišćem okolišu.

Punionicu je moguće pronaći u garaži City Centera one, a ovisno o tipu vozila i istrošenosti baterije, električni automobil će biti spreman za vožnju za sat do dva vremena. To je idealna prilika za posjetiti omiljene trgovine i uživati u ukusnom ručku u nekom od brojnih novootvorenih restorana s odličnom ponudom kuhinja iz cijeloga svijeta.


Identifikacijsku karticu RFID kojom možete pristupiti punionici moguće je pronaći na mjestu za informacije City Centera one. Nakon toga treba slijediti jednostavne upute za punjenje.

Uz kartice RFID, a u suradnji s Hrvatskim telekomom, posjetiteljima City Centera one uskoro će biti omogućen pristup e-punionici SMS-om te mobilnom aplikacijom kako bi punjenje bilo još jednostavnije i praktičnije.