NOVO POGLAVLJE

CD Projekt završava s The Witcherom i prelazi na Cyberpunk

12.05.2016 u 06:56

Bionic
Reading

Nakon što se na tržištu uskoro pojavi druga po redu velika ekspanzija za treći The Witcher, CD Projekt će se u potpunosti posvetiti sljedećem projektu

CD Projekt je još jednom potvrdio da drže do obećanja, pa čak i onda kada se ona ne sviđaju mnogima. Naime, Konrad Tomaszkiewicz je za Eurogamer potvrdio da će 'Blood and Wine' zaista biti posljednji dodatni sadržaj za The Witcher 3, posljednji dio fantastične franšize.

Vrijeme je, izjavio je Tomaszkiewicz, da se CD Project u potpunosti posveti svojem nadolazećem projektu – Cyberpunku 2077, igri najavljenoj još prije nekoliko godina.


Inače, CD Projekt je 'Blood and Wine' radio gotovo od temelja, na u međuvremenu dorađenoj verziji enginea i s nekim tehničkim rješenjima koja nisu bila dostupna pri razvoju originala i prve ekspanzije. Igra će tako sada izgledati još spektakularnije, a u isto će vrijeme igrači moći uživati i u još boljim performansama.

'Blood and Wine' će se na tržištu pojaviti 31. svibnja na sve tri platforme, a u paketu s prvom ekspanzijom može se kupiti za oko 200 kuna.